A KIA autómárkáról mit gondoltok? Megbízható autókat gyártanak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 22:28
1/5 anonim válasza:
Túl műanyag. Amúgy az alap motorok egyszerűek, könnyen karbantarhatóak, tehát amúgy nem lenne rossz, de összességében elég unalmas jószágok - kb. olyan mint a VW, csak koreai.
2/5 anonim válasza:
Tanulóautóm egy Kia Rio 1.5 CRDi volt asszem ha jól írtam, és kellemes meglepetés volt. Nagyon jó vezetni, jól kiláttam belőle, pörgős dízelhez képest, és erős!
Nagyon jó vele autózni. Kormány nagyon könnyű.
Bár neked a megbízhatóság számít, de ha tanulóautónak vették, és már benne van 510 ezer km... akkor nem tudom :D
3/5 anonim válasza:
Lassan kezdik levetkőzni a gagyi távolkeleti műanyagautó imázst, az utóbbi időkben egészen igényes termékekkel állnak elő, főleg ami a tengeren túli felhozatalt illeti, de itthon sem kell már szégyenkezniük
4/5 szántóvető válasza:
muszáj nekik ha már egyszer 7 év garit adnak.egyre többet látni belőlük nyugaton,főleg a sportage-ből.
5/5 Vizéli László válasza:
1.5 CRDI Rio-m van 2006-os. 3 éve nálam, soha semmi problémám nem volt vele eddig. Sok benne egy picit a műanyag, de nem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!