Hogy tudom leellenőrizni a valós km-ert? Többi lent
E46-ban van a kulcsban egy kis chip, motorvezérlő küldi neki minden leállítás előtt a megtett km-t. Ki lehet olvastatni, németországban minden napos, nálunk ez az akció 58 ezer forintomba fájt.
Mehet a hitetlenkedés, és a fujjogás, viszont ez létezik.
E46-ban úgy tudom a gyári kulcsosok 2002-től olvashatóak.
HA ilyen a kulcs:
Bemész egy HIVATALOS BMW szervízbe, megmondod mit szeretnél, odaadod a forgalmit, és beviszik a kulcsot a műhelybe, te kint vársz a váróban.
Mikor végeztek kapsz egy kinyomtatott A4-es papírt az eredményről, és mehetsz.
Viszont ez a mutatvány 58 ezer forintba került.
Biztos van aki olcsóbban csinálja, én nem találtam mást.
Sőtt, az az elszomorító, hogy a negyedik helyen csinálták meg, az első 3-on nem is hallottak ilyenről..
Bajok vannak nálunk a rendszerrel, ezért is tekergeti előszeretettel a kilométerórákat, hiába minősül bűncselekménynek, ha azt a vevő időben nem tudja leellenőriztetni.
Az előző történet is arról szól, hogy a saját autódnál fizetés ellenében megmondják, hogy mit is vettél... de miért nem lehet lekérdezni díjmentesen, még a vásárlás előtt?
Ez nem csak BMW-kre vonatkozik, ha az autót rendesen szervizelték, a márkaszervizeknél ott vannak az adatok a rendszerben, de nem adják ki... ha meg kiadják, miután megvásároltad az autót, s kiderül, hogy az óra tekergetve volt, akkor mi van? (így jártál)
58 ezer forint a kiolvasás?
Csak nem a kilométermániás ismét? Lexust kell venni, az elég megbízható ahhoz, hogy ne fájjon a fejünk a valós km miatt (meg a legtöbb Lexus nem tekert órás).
De nem akarok a BMW ellen beszélni, az se rossz.
Alvázszám utolsó 7karakterével felkeresel egy bmw,szervízt. Vagy keresel valakit aki le kéri neked. Azt fogod megtudni, hogy miket csináltak vele a szervízben.
A kiólvasható adatok manipulálhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!