Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz, hogy a benzines autóknak...

Igaz, hogy a benzines autóknak nem mutatja ki a számítógép a valós kilométert?

Figyelt kérdés
Egy autószerelőtől hallottam, hogy a benzines autókra hiába kapcsolunk számítógépet, ellenőrzés céljából, az nem fogja kimutatni a valós megtett kilométert. Így van?
2015. jan. 4. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van, én így vettem 20 éves kettes golfot 0 km-esen, mert arra volt visszapörgetve, de senki nem tudta kideríteni. 5 milliót adtam érte, szerintem megérte. Még valaki idióta kérdést a mai napra?
2015. jan. 4. 15:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus máríja!
2015. jan. 4. 15:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom neked mi bajod van. De egy kórházban biztos tudnának segíteni :)
2015. jan. 4. 15:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Na látjátok, ha valaki el is viszi szerelőhöz az autót, akkor ilyenekkel talákozik. Ezért ilyenek az autók nálunk.
2015. jan. 4. 16:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
xpre van egy java program, kilométer futás a neve. usb-vel kell összekötnöd a motorral, és elvileg megmutatja
2015. jan. 4. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
injektor körül csatlakoztasd, mivel a befecskendezett benzin alapján számolja ki a megtett km-t
2015. jan. 4. 16:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező... a benzines autóknak van márkájuk, és koruk..

...mert nagyon nem mindegy. talán 2002 től már minden paripában látni a valós megtett utat..(és sok mást)

persze vannak nagyon ügyes hekkerek...

2015. jan. 4. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze a valós kilométerszám kiolvashatóságának az üzemanyag típusához.

Egy modern autó több helyen is tárolja az óraállást, úgyhogy ha mindegyik egység által mutatott érték megegyezik, akkor vagy valós a kilométerszám, vagy nagyon alapos munkát végeztek az átírással.

Az meg elég tapasztalatlan autószerelő lehet (vagy csak lusta), aki nem tudja megsaccolni a körülbelüli valós futást az autót átnézve.

2015. jan. 4. 16:56
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
így van!dízeleknél mindent ki lehet mutatni!sőt azokban még azt is ki lehet olvasni a computer-ből,hogy a sofőr hányszor fingott már bele a vezetőülésbe,és az összes fingás időtartama hány percig tartott!
2015. jan. 4. 19:07
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Na a kettegolfosok felfejlődtek az XP javáig? Végülis pont annyit csúsztak a minőséggel, mint a kettegolfal. Vagy egy tizenöt évet....

Amúgy ezt ki mondta? Egy egykilenc tádéra csapató koromkirály?

2015. jan. 4. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!