Igaz, hogy a benzines autóknak nem mutatja ki a
számítógép a valós kilométert?
Figyelt kérdés
Egy autószerelőtől hallottam, hogy a benzines autókra hiába kapcsolunk számítógépet, ellenőrzés céljából, az nem fogja kimutatni a valós megtett kilométert. Így van?
Így van, én így vettem 20 éves kettes golfot 0 km-esen, mert arra volt visszapörgetve, de senki nem tudta kideríteni. 5 milliót adtam érte, szerintem megérte. Még valaki idióta kérdést a mai napra?
2015. jan. 4. 15:47
2/12 anonim válasza:
Jesszus máríja!
2015. jan. 4. 15:47
3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom neked mi bajod van. De egy kórházban biztos tudnának segíteni :)
2015. jan. 4. 15:51
4/12 anonim válasza:
Na látjátok, ha valaki el is viszi szerelőhöz az autót, akkor ilyenekkel talákozik. Ezért ilyenek az autók nálunk.
2015. jan. 4. 16:03
5/12 anonim válasza:
xpre van egy java program, kilométer futás a neve. usb-vel kell összekötnöd a motorral, és elvileg megmutatja
2015. jan. 4. 16:10
6/12 anonim válasza:
injektor körül csatlakoztasd, mivel a befecskendezett benzin alapján számolja ki a megtett km-t
2015. jan. 4. 16:11
7/12 anonim válasza:
Kedves kérdező... a benzines autóknak van márkájuk, és koruk..
...mert nagyon nem mindegy. talán 2002 től már minden paripában látni a valós megtett utat..(és sok mást)
persze vannak nagyon ügyes hekkerek...
2015. jan. 4. 16:52
8/12 anonim válasza:
Semmi köze a valós kilométerszám kiolvashatóságának az üzemanyag típusához.
Egy modern autó több helyen is tárolja az óraállást, úgyhogy ha mindegyik egység által mutatott érték megegyezik, akkor vagy valós a kilométerszám, vagy nagyon alapos munkát végeztek az átírással.
Az meg elég tapasztalatlan autószerelő lehet (vagy csak lusta), aki nem tudja megsaccolni a körülbelüli valós futást az autót átnézve.
2015. jan. 4. 16:56
9/12 anonim válasza:
így van!dízeleknél mindent ki lehet mutatni!sőt azokban még azt is ki lehet olvasni a computer-ből,hogy a sofőr hányszor fingott már bele a vezetőülésbe,és az összes fingás időtartama hány percig tartott!
2015. jan. 4. 19:07
10/12 anonim válasza:
Na a kettegolfosok felfejlődtek az XP javáig? Végülis pont annyit csúsztak a minőséggel, mint a kettegolfal. Vagy egy tizenöt évet....
Amúgy ezt ki mondta? Egy egykilenc tádéra csapató koromkirály?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!