Egy literes motorú suzuki mennyit eszik 100kmen (kombinált fogyasztás esetén) illetve végsebességre mennyit megy?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 21:21
1/9 anonim válasza:
140-150-nél nem kínoznám tovább, jobb neki kb 120. fogyasztásban nekem 6 literre jön ki az 1.3-as fogyasztása.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
én i9s azon gondolkozok h az 1.3-as jobban megéri nekem:)
2010. febr. 5. 21:48
3/9 anonim válasza:
Nekem 1.0-es Swiftem volt. Fogyasztása kb. 5-6 liter, végsebessége 148 volt :)
4/9 anonim válasza:
Volt egy pár ilyen kérdés melyik a jobb az 1.0-ás vagy az 1.3-as ott az jött ki a végére hogy sokkal jobb az 1.3-as, nem fogyaszt annyival többet max 0,5 literrel. És az 4 hengeres, jobban is megy ha kell és bírja pályán a 130-at.
5/9 anonim válasza:
Nekem ezres van és stabilan megyek vele pályán 120-130at.
Eddig amit kihoztam belőlle az 170km/h természtesen meredek lejtőn.
6/9 anonim válasza:
Az én ezresem ilyenkor télen simán eszik 7 felett, átlagosan viszont 5-5,5 literrel járkálok. A vgsebesség 155 km/h volt, annál tovább nem is gyorsult.
7/9 anonim válasza:
suzuki 170-el?:O te se vagy halálfélő ember:D.
1.3-assal tleg jobban járnál
8/9 anonim válasza:
ja de ha az ezressel mész 130 körül azt jobban kell pörgetni és simán többet zabál mint egy 1.3-as 130-nál
9/9 anonim válasza:
ha a gsxr-re gondolsz 300 környéke a vége, és 10l a fogyi joesetben^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!