Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miben tér el a hifizésre...

Miben tér el a hifizésre szánt akkumlátor a többitől?

Figyelt kérdés
És mennyiben különbözik az ára?
2010. febr. 5. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmibe, ajánlom a kondenzátor beszerelését.
2010. febr. 5. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Az már van :) De sokan azt mondják hogy az semmit nem ér... :/ Egy jó aksi kell, ami külön hifizésre van...
2010. febr. 5. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, kondi rentgeteget ér, nekik nem ér semmit mert nem ismerik az elvet. Attól függ milyen rendszered van, ha sima mélyláda plusz még 2 szélessávú akkor fölösleges. Egy 68 amperos aksi simán viszi az autót meg a végfokot is, ha van kondi nincs gáz nagyobb basszusnál sem. Ott a baj ha van 2- 3 mélyláda, az már komolyat fogyaszt.
2010. febr. 6. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem 74ah-s van benne és nevetve viszi a két erölködöt!
2010. febr. 6. 09:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Nekem 60-as aksi van benne, és egy mélyláda egy 700Wattos erősítővel + 1 farados kondival.

De este villognak a lámpáim :S Mondjuk nem mostani az aksi, de nem tudom kéne-e nagyobbat vennem...

2010. febr. 7. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Autohifis akkuk spirálcellásak, ezáltal nem a kapacitásuk nő, hanem az inditóáram vagyis a pillanatig leadott csúcsárama sokkal több mint egy hagyományosnak. És árba brutálisak , felejtsd el, csak versenycélokra van értelme. Amúgy egy exide akku és 1F kondi szinte bármilyen rendszernek jó tápot ad
2010. febr. 8. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha jó az akkud amúgy, és még kondid is van, és úgy is villog akkor vmi gáz van ott. Nézesd meg a generátort , tölt-e eleget(norautoban ingyenes a töltéskör diagnosztika, ahol kiderül h akku vagy generátor szar), de elsőnek minden sarut csiszolj le szépen, mert eloxidált csatlakozó saruk a legtöbbször a hibásak! Megéri azt a 20percet csiszolópapírral tölteni! előző voltam
2010. febr. 8. 17:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!! :))
2010. febr. 8. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!