Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A 140 Classic Mercedes-t egy...

A 140 Classic Mercedes-t egy Peugeot 206-ra?

Figyelt kérdés

Van egy kis Mercim ,de valahogy nem vagyok kibékülve vele, nincs baja, csak vhogy nem hozzám passzol. Barátnőm ajánlata cseréljük el az autóinkat. enyém: 2000 évj, benzin 1.4 160000km, övé: 2005 évj, 1.4 HDI 135000km

Vélemény? Jó csere lenne?

2015. jan. 7. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Barátnőd számára igen.
2015. jan. 7. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha nem jársz sokat autóval akkor ne cseréld el dízelre.

Egyébként nem jó a 206-os, sok rosszat hallottam róla.

Clióra cseréld le és abból is a benzines a jó.

Kicsit gyanús hogy egy 10 éves dízel autóban 135.000km van. Ennél jóval többet megy az aki dízelt vesz.

2015. jan. 7. 14:28
 3/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Egyik se túl férfias autó, de az A Mercedes után a Peugeot 206 jó nagy visszalépés lenne.

Ismerősi körömből akiknek volt 206-osa örült, hogy mielőbb megszabadult tőle, lehet, hogy a barátnőd se véletlenül ilyen jószívű? :D

2015. jan. 7. 20:23
 4/10 4165 ***** válasza:
"Cseberből-vederbe"
2015. jan. 8. 21:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megerősítettek abban ,amit én is gondoltam. Amúgy azt nem írtam hozzá, hogy én is nő vagyok és a barát barátnőm akart cserélni,de köszi :-)
2015. jan. 9. 12:04
 6/10 anonim válasza:
Nekem valahogy egyértelmű volt h lány vagy :) Egyébként ne cserélj,a Peugeot 206 tucat autó,mondjuk én semmire nem cserélném az a mercit.
2015. jan. 10. 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Mielőtt tovább olvasná bárki is, leszögezném, hogy volt A140 a családban és van 206 jelenleg is.

Nos, a kis "Á" Merciben egyszerűen szörnyű a váltó...úr isten...kísérleteztünk hígabb, sűrűbb olajjal, de általában a téli hidegben a rükverc betétele nagyobb fejtörést okozott mint százas Skodával..( pedig azzal is málnakeverés volt anno a váltás ). Az alkatrészek annyiba kerültek hozzá, mint egy igazi Mergához...elegünk lett, ment a háztól..úgy döntöttünk egy 206 is megfelel másodlagos autónak, nagyon jó áron volt, nagyon szép állapotban. Nos..a váltója ennek speciel egész jó. Az alkatrész olcsóbb hozzá. ( Megjegyzem a Mercire költeni kellett, a kis Pezsóra eddig még csak fék + olajcsere....

Összesített véleményem, mivel úgy sem tudnék mindent szavakba önteni: Embere válogatja ! 206-ból is csak olyat vennék meg, ami nem volt törött,szétgyalázott...ÉS NEM NŐI TULAJTÓL..hölgyeim, eddig amelyik autónak női tulaja volt és használtan vettem, a kuplungja megvolt haldokolva...Egyébként a 206 jó kis autó, igénytelen, egész komfortos..aki előttem írta, hogy tucat autó..hááát.....ahoz képest viszont szép! :) Az "Á" Merci meg mindig egy ijedt v. felpuffadt hörcsögre emlékeztetett..:) :) :)... Egyik sem "rossz" autó , a maga módján jó..de cserélni felesleges...nem tud többet se az egyik se a másik...tán annyival, hogy a kispözsó olcsóbban elpöfög és a galvanizált kasztni miatt nem hajlamos a rohadásra.

2015. jan. 31. 18:03
 8/10 anonim válasza:
A Mercedes mégiscsak Mercedes,tekintélye van :P nevetséges egy szinten említeni a Peugeot 206-tal.Nekünk a családban mindenkinek mercije van,és nincs okunk panaszra.
2015. febr. 8. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:
utolsónak: Egy A merciről van szó..a Mercedes alsó kategóriájáról, a legolcsóbb anyagokról, a tömegpiac számára..nevetséges tekintélyről beszélni :)
2015. febr. 9. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy a Mercinek tekintélye van...de amennyi hibát produkál nevetséges...Koppig van extrával, marhára élvezem...Mikor JÓ...de olyan meg ritkán van, hogy egyszerre működjön minden..2évesen vettük, 94.000km-el, Mo.-n, első tulajtól..szóval nem behozott rommá tört darab...A Peugeotokra mondják, hogy elektromos hibákkal tele van? Akkor a Mercire mit mondjak??...Az AC pumpa hol megy hol nem..szervíz tehetetlen. Üléshűtés , masszázs szintén egyszer jó egyszer nem...hibakódokat produkál a semmire...nem csukja le a csomagtartót mert épp olyanja van...Viszont minden eszméletlen drága hozzá...
2015. febr. 9. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!