A 140 Classic Mercedes-t egy Peugeot 206-ra?
Van egy kis Mercim ,de valahogy nem vagyok kibékülve vele, nincs baja, csak vhogy nem hozzám passzol. Barátnőm ajánlata cseréljük el az autóinkat. enyém: 2000 évj, benzin 1.4 160000km, övé: 2005 évj, 1.4 HDI 135000km
Vélemény? Jó csere lenne?
Ha nem jársz sokat autóval akkor ne cseréld el dízelre.
Egyébként nem jó a 206-os, sok rosszat hallottam róla.
Clióra cseréld le és abból is a benzines a jó.
Kicsit gyanús hogy egy 10 éves dízel autóban 135.000km van. Ennél jóval többet megy az aki dízelt vesz.
Egyik se túl férfias autó, de az A Mercedes után a Peugeot 206 jó nagy visszalépés lenne.
Ismerősi körömből akiknek volt 206-osa örült, hogy mielőbb megszabadult tőle, lehet, hogy a barátnőd se véletlenül ilyen jószívű? :D
Mielőtt tovább olvasná bárki is, leszögezném, hogy volt A140 a családban és van 206 jelenleg is.
Nos, a kis "Á" Merciben egyszerűen szörnyű a váltó...úr isten...kísérleteztünk hígabb, sűrűbb olajjal, de általában a téli hidegben a rükverc betétele nagyobb fejtörést okozott mint százas Skodával..( pedig azzal is málnakeverés volt anno a váltás ). Az alkatrészek annyiba kerültek hozzá, mint egy igazi Mergához...elegünk lett, ment a háztól..úgy döntöttünk egy 206 is megfelel másodlagos autónak, nagyon jó áron volt, nagyon szép állapotban. Nos..a váltója ennek speciel egész jó. Az alkatrész olcsóbb hozzá. ( Megjegyzem a Mercire költeni kellett, a kis Pezsóra eddig még csak fék + olajcsere....
Összesített véleményem, mivel úgy sem tudnék mindent szavakba önteni: Embere válogatja ! 206-ból is csak olyat vennék meg, ami nem volt törött,szétgyalázott...ÉS NEM NŐI TULAJTÓL..hölgyeim, eddig amelyik autónak női tulaja volt és használtan vettem, a kuplungja megvolt haldokolva...Egyébként a 206 jó kis autó, igénytelen, egész komfortos..aki előttem írta, hogy tucat autó..hááát.....ahoz képest viszont szép! :) Az "Á" Merci meg mindig egy ijedt v. felpuffadt hörcsögre emlékeztetett..:) :) :)... Egyik sem "rossz" autó , a maga módján jó..de cserélni felesleges...nem tud többet se az egyik se a másik...tán annyival, hogy a kispözsó olcsóbban elpöfög és a galvanizált kasztni miatt nem hajlamos a rohadásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!