5 éves autó már öregnek számít?
Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 16:54
1/11 anonim válasza:
Nem, még most járt le csak a garanciája. Egy átlag autó tervezett élettartama 25-30 év.
2/11 anonim válasza:
A nagyon gazdagok 5 évente cserélik a kocsijaikat.
Nekem a rekordom 9 éves autó amit tudtam venni eddig.
Szóval nézőpont kérdése. Ha széthajtották, mert a kocsi volt a munkaeszköze is az illetőnek, akkor lehet öreg is akár.
3/11 anonim válasza:
Nagyon gazdagéknál, kopasz gyúrunkvazze vállalkozóéknál, egyéb sznoboknál már öregnek számít. De amúgy inkább fiatalnak.
4/11 anonim válasza:
Magyar viszonylatban nem számít öregnek, de kíváncsi lennék, hogy melyik mai autót tervezik úgy, hogy 25-30 évet kibírjon?
5/11 anonim válasza:
Nyugati viszonylatban sem öreg, sok idősebb autót látok külföldön.
6/11 anonim válasza:
Nem számít annak.
De szép is volt amikor megvettem a 2 éves fullos G Astrát 2004-ben.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Nincsenek is ilyen öreg autók forgalomban, már mindet bezúzták.
9/11 anonim válasza:
Az enyém 23 és még fiatalosnak mondom :'D
10/11 Napkiraly válasza:
Elnézve egy mai 10 éves autót és egy 20 évvel ezelőtti 10 éves autót, határozottan tartósabbak a maiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!