Utcai versenyautót keresek?
Nem verseny autó kell neked meg tuning suzuki... Hármas BMW de azért minimum 318-as. Valószínűleg a kipufogója úgy is "rendbe szedték" és rendesen tudsz vele recsegtetni :) Én már ugyan kinőttem ebből, de egyébként tényleg sok lány bukik még az ilyen autókra, egy éjszakás kufircokra tökéleteseket találsz, hajrá! :))
Azért ennyiből már dögös gépekre futja már....
A pénz nem probléma…
most akkó mi vaa ?
Én "békés csabára" csakis a Ford Franko-t és a Wolskagen Gold-ot ajánlom, esetleg még ezt: [link]
"nem kell a hurrogó szöveg"
Azok után amit leírtál? Ahogy leírtad? Na ne röhögtess!
Persze veszel majd valami bontószökevényt, amit jó esetben nem tudsz majd megtankolni, és csak reménykedni tudok, hogy nem engem vagy valaki mást ölsz meg vele, hanem csak magadat!
Igazán remélem, hogy csak valami unatkozó emberke kamu kérdését olvashattam.
Semmi bajom a BMW-vel, de valahogy sentettem, hogy valaki már beajánlott egyet. Én inkább ajánlanék valamilyen könnyű sportkupét, mint pl. egy Mazda MX-5. A BMW egyszerűen nehéz. Ugyanazzal a motorral az MX-5 repül mit a madár.
Ezeket a szleng autóneveket nem ismerem, de tudom, mikre gondol a kérdező. Átlag kinézetű autó kellene, de legyen benne erő.
Ha a pénz nem probléma, akkor egy újabb Golf GTI, vagy Civic Type-R.
Én nem tudom, keresel?
A kettegolf, meg a háromtizenhat háromszázé nagyon király gép. 2-300 van rá, de a pénz nem probléma..... Amúgy feltétlen valami keleti blokk minőség kell?
"2-300 ezerből. Azért ennyiből már dögös gépekre futja már"
egy épkézláb autót nem tudsz ennyi pénzből venni...
Eharminchat egy kettesgolf 1.9 tádé motorjával! :))))
Esetleg ez: (ha már szóba került a Swift is) ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!