Ti elengednétek a fiatokat egyedül autóval messzebbre?
Tehát 11-12 éves korától tanítom vezetni autót. 17 évesen levizsgázik. Elengedbétek mondjuk havonta egyszer kétszer autóval iskolába? Iskola 50 km. Vagy haverjához aki 130 kmre lakik? Elengednétek egyedül?
Ki hogy bánik az ilyen dologgal?
Én is rég óta vezetgettem már..kamiont is vezettem így apu megbízott bennem..Anyu is tudta hogy megy a vezetés,és normálisan vezetek..
Ezért mikor kb 7hónapja meglett a jogsim,vezethettem egyből,igaz volt hogy jött velem Anyu is,de csak pár napig,utána mehettem egyedül..
Igaz nagy távokat nem mentem,városba,rokonokhoz..összesen maximum 40km..De nyáron a Balcsira is lementünk haverokkal,igaz az sincs túl messze..kb 100km..
Az a lényeg szerintem hogy tudja mit csinál,tudja kezelni az autót,tudja a közlekedés rendjét is,és tudjon figyelni ugye..Ha ezeket tudja szerintem nagy gond nem lehet..
Ja és nincs saját autóm, a családi kocsit hajtom.
Fontos hogy megbízzatok benne.! :)
18 éves fiú voltam.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!