Szerintetek melyik autót érdemes megvásárolni és miért na és mik a hátrányai-elönyei? Lent
Volkswagen passat(IV-V) 1.6 benzines 1995-2000 év közöt.
Volkswagen passat(IV-V) 1.8 benzines 1995-2000 év közöt.
Audi A4 1.6 benzines 1995-2000 év közöt.
Audi A4 1.8 benzines 1995-2000 év közöt.
A két márka közül szeretném az egyik típust megvásárolni csak nem tudom eldönteni hogy Audi vagy Volkswagen és azon belül hogy 1.6 motorral vagy 1.8 melyiket érné meg az 1.6 sokkal gyengébb mint az 1.8 na és menyit fogyaszt az 1.6 meg az 1.8 meg menyire kényesek szóval amit tudni kel róluk.
THX ellőre is :)
Én azt hallottam hogy az 1.6 os motorok pörgősebbek mint az 1.8 asok....
Amúgy én Passatot venném :) A haverom A4 es Audija eszi az olajat nagyon.. :O és már mindent próbáltak..
Értem köszi a választ.
Írjanak még mások is :)
Az Audinál gyárilag eszi az olajat. Több szerelőnél is kérdeztük mi ez, minden olajcserénél (10 ezer km-enként) kb másfél liter olajjal kevesebb jön le. Azt mondják, sokan kérdezik tőlük, de ez természetes jelenség. Gépkönyvbe egyébként azt írják, hogy 1000 km-enként megehet akár 0.6 Litert is !!!
De nem fog ennyit, nekünk másfél lityi fogy el a 4ből olajcserénként, ez természetes akárki akármit mond.
Spricc te meg takarodj innen a tádézásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!