Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keeway Matrix 50ccm ből 70ccm...

Keeway Matrix 50ccm ből 70ccm kell, e valamit cserélne?

Figyelt kérdés
Az érdekelne engem hogy, ha a gyári 50-es hengert kicserélném egy 70ccm-es hengerre, kell valamit cserélnem vagy elég a gyári karburátor és kipufogó. Nem nagy teljesítménynövekedést szeretnék, de mivel olcsón hozzájutottam egy 70ccm-es hengerhez és mivel az enyém már elég kopott ezt szeretném beletenni, de nem nagyon akarok, rá költeni csak menjen, mivel munkába járáshoz kell nem rodeózni.

2015. jan. 4. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyobb karbit tegyél rá
2015. jan. 4. 22:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen tennem kell rá, vagy működik anélkül is? Tényleg nem akarok rá költeni csak működjön.
2015. jan. 6. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Na akkor kezdem: Elég a régi 50es karbi de valószínűleg kell egy nagyobb fúvoka bele (fillérek amúgy) meg be kell állítani a karbit utánna. Gondolom nem csak egy hengert kaptál hanem hozzá a dugót, gyűrűket,csapszeget. Olajozva szereld össze és figyelj hogy összerakásnál ne törd el a gyűrűket. kb ennyi
2015. jan. 6. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Van sok hajtokar tulmeretezve es fotengely is. Valamelyik keewayben eredeti minarelli blokk van. A kinai masolathoz olcso a minosegi cucc. Motorforce fotengelyt tegyel bele meg hasznaltan 1 nagyobb karbit. Igy erosebb lesz valamennyivel mint a gyari DE el fkgja tepni a gyari szijat. Kell uj szij. Erdemes mar gorgot is cserleni (4 grammos a jo szerintem) meg 1 50%os kuplungrugot es kontrasztot is 1 picit erosebbet. Igy mar sokkal jobb lesz mint a gyari.

Nekem malaguti f15 mid tuned van. Dr evo 70es vas henger. Gyari tengely csapagyak stb. Kevlar szij, 4g gorgo. 19es phbg karbi 80as fuvokaval. 50es rugok es citromsarga malossi kontraszt. Zsir uj szijjal 110 volt a vegsebesseg de mivel gyenge a minosege elkopott es mar csak 100. ( most vettem hozza a kevlart) es ha 100%os kuplungrugot teszek akkkr mar sokkal jobban fog gyorsulni.

10 ezret ment a henger nalam kb. El gyilkolom ahogy csak tudom. Nem megy tonkre sose. Jo a minosege a vas 70esnek. CSAK K...va SOKBA KERUL A MOTOR TUNINGOLASA. Ja es 4-5 literrel eljarok 80as utazoban

2015. jan. 6. 22:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszotokat!

A fúvokát az csrélem tuti, kb. mekkora kell bele, vagy vegyek többet a nyagyokból? A légszűrő maradhat a gyári?

2015. jan. 7. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze. Esetleg a betetet csereld ki polini blue v malossi red filterre
2015. jan. 7. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!