Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Fabia Matrix 1.4 MPI...

Skoda Fabia Matrix 1.4 MPI (2002) vélemények? Akinek ilyen van, annak van problémája a géppel?

Figyelt kérdés
Én 7 éve hajtom hidegben-forróságban kátyúban-autópályán, stb. Most elérte a 160 ezer km-t, és lenne lehetőségem jó áron hozzá jutni VW Passat kombihoz. Viszont nem tudom eldönteni, hogy lecseréljem-e. Olyanok véleménye érdekelne legfőképp, akik 200 ezer km körül tartanak ugyanezzel a szériával. Milyen hibák jönnek elő 200 e felett?

2014. júl. 10. 15:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyit hozzátennék, hogy mióta nálam van 110 ezer km-t mentem vele a 7 év alatt és összes javítási költségem eddig 270 ezer Ft volt. Csak kopásból eredendő hibái voltak: fékek, futómű problémák voltak csak. Ezért is gondolkodom, hogy cseréljem-e. Mert amúgy meg jó autó, dinamikus, még most is van benne erő - pályán is megmozdul még 130nál is egy padlógázra. Szóval nem tudom eldönteni, hogy lecseréljem-e.. Havi szinten kb. 2500 km-t megek vele. a másik gép egy 2009-es passat combi 2.0 TDI - 2,7 millióért megtudnám venni, de nem tudom eldönteni hogy mit csináljak. szóval segítsetek légyszi! :-)
2014. júl. 10. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
+ még a fogyasztás is érdekelne, hogy mennyire ugrik meg? Először nálam 5,5 l volt, most 6,5 l az átlagf.!
2014. júl. 10. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert amúgy meg jó autó, dinamikus, még most is van benne erő - pályán is megmozdul még 130nál is egy padlógázra.

Naná, az egynégy 60 ló emoéji... mond autóban ültél már?

2014. júl. 10. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:
hát nem éppen erre vonatkozott a kérdésem.. de válaszolok. nyilván nem egy 180 lóerős sportverda ez a fabia, de pl egy 105 lóerős octaviához képest nem sokban marad el. nyilván 100 km felett már igen, de addig nem nagy a különbség, ez a 68 lóerő elég kicsi kasznival párosul és az MPI motorok ott vannak a szeren nekem elhiheted..
2014. júl. 11. 07:50
 5/6 A kérdező kommentje:
a fabiákat szerintem elég sokan tévesen ítélik meg. lehet ezért is van sokszor olyan esetem, hogy a falvak kijáratánál elkezdenek előzni, mert gondolják fabia :-) és néha bizony el kell vennem a lábam a gázról, hogy a 2 tonnás, kétezres dízelek időben visszaérjenek a sávjukba. az új octaviákról meg ne is beszéljünk..
2014. júl. 11. 07:58
 6/6 anonim válasza:
Jol elbeszelgetsz magaddal :D Szerintem a Passat-nak dragabb az alkatresz-utanpotlasa.
2015. ápr. 8. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!