BMW M3, Lancer EVO?
Van különbség a fenntartási költségeikben? Tehát az egyik nagyon drága, a másik nagyon-nagyon drága, vagy kb egy szinten mozognak? Főleg szervíz és alkatrész árak, illetve, hogy mennyire értenek a típusokhoz.
BMW-ből M3 E46 vagy esetleg E90, Lancer esetében EVO VIII-IX-X. Érdekelne még a WRX STI is.
már a kérdés elolvasása után sejtettem, hogy valaki megint csak álmodozik, de a 11es komment után már nem volt tovább kétségem.
az aki ilyen kocsit meg tud venni, az fenn is tudja tartani (többnyire), mert van keresete, és nem ezen az oldalon kezd el kérdezősködni, hogy ez meg az az autó milyen drága.
inkább vedd ki a kezed a biliből és ne álmodozz...
Nekem kétségtelen lenne, hogy EVO ! :)
BMWket nap mint nap látok, ezzel szemben EVOt az életemben nem láttam még.
A másik ok a 2010es M3 össztömege 2.280KG, ehhez jön még a 8henger, valamint a 4.000 cm³, 420LEs szívó motor.
Ezzel szemben az EVO 9 (Ami egy 2006os konstrukció) 1.800Kg össztömegű, 4 henger, és 2.000cm³, 280LE turbó motor. Általában aki vesz egy EVOt, azt nem családi kocsinak veszi, tehát elsők közt szerepel a turbó felhúzása, vagy egy nagyobb turbó, mellé egy chip, és már is egy szinten vannak. :) Ezzel szemben egy szívó turbósítása komoly összeg.
Az az M3 csak 1675kg, 2010 után már 444 ló és a legolcsóbbak használtan is majd kétszer annyiba kerülnek, mint a 06-os Evo :)
Ha megpiszkálod az evo motorját az hamar üzemórás lesz, míg a mezei szívó V8 az közel örök élet. Ha rendes motort építesz bele az meg még annyiba kerül, mint maga az autó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!