Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Mz-k a maguk idejében a...

Az Mz-k a maguk idejében a korszerű, megbízható motornak számítottak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is volt,még 1970 ben vettem az akkori NDK ban.

ES 250 Trophy De Luxe volt,piros-fekete színű. Az is igaz, hogy sokan a csehszlovák Jawa-t jobbnak tartották.

Az MZ a Man szigeti ún. "hatnapos" versenyt az 1960-as években több éven keresztül megnyerte. Ezek az évszámok láthatók a tanksapkán, -ha eredeti,gyári.

2010. febr. 4. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:

előttem válaszoló áj te mázlista gyári MZ-t venni....de jó neked aztán vigyázz rá

igen azok nekem is van TS 125 és még máig azok abban az időben mikor gyártották őket olyanok voltak mint a mostani GSX-R ek meg sportmotorok kb

még most is megbízhatóak ha vigyázz rájuk az ember és törődik velük meghálálják:)

2010. febr. 4. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Hmm nekem több is volt, korszerű volt, de nem annyira megbízható.
2010. febr. 5. 07:02
 4/7 anonim válasza:
Nekem is van! kis Etz, nagyon jó gép karban kell tartani, és ahhoz képest hogy 20 éves elég fiatalos, jó nem megy úgy mint egy keleti 125-ös, de nem egy rossz gép!
2010. febr. 7. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

A maguk idejében a legjobbak voltak a simson okal

együtt.ETZ250-nel megjártuk BULGÁRIÁT+TÖBB 10EZER KM-T

Simóval mo ország keresztbe-kasul.A szép emlékek,élmények,

a mai napig motorra ültetnek.Igaz már más paripával nyomulok.

2010. febr. 7. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Bulgária?? az szép:)

akkor tudnál mit mesélni:)

2010. febr. 7. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
igen, akkor is azok voltak. nekünk 2 darab teljesen gyári TS250/1 esünk, valamint egy 150-es etz-nk is van, nagyon jó motorok, és gyönyörűek is. a jawa pedig talán jobb lett volna, ha méltóztattak volna 2 porlasztót csinálni a 2 hengerhez, de nem sikerült:( viszont akkor se lett volna ilyen szép, és a futóműve is elég sz*r volt...
2010. febr. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!