Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik olyan Ferrari 458...

Létezik olyan Ferrari 458 Italia, amelyiknek lehajtható keményteteje van?

Figyelt kérdés
Több régebbi Ferrarinál láttam ilyet (ráadásul 4 személyeb kivitelben is), de nem tudom, hogy 458- ból van-e ilyen kivitel.
2015. jan. 3. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
A 458 Spidernek összecsukható alumínium keményteteje van.
2015. jan. 3. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondj már légy szives egy 4 személyes Ferrarit lehajtható keménytetővel! Nekem nem ugrik be egy sem.
2015. jan. 3. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyanítom, a Californiára gondol a kérdező. Nos, ez se nem négyszemélyes (az a két hátsó izé minden, csak nem teljes értékű ülőhely, nem véletlenül 2+2-es), se nem régi.
2015. jan. 3. 12:56
 4/5 A kérdező kommentje:

#3:

Igen, a 4 személyest úgy értettem, hogy láttam hátsó üléseket is (és így rákeresve, valószínűleg a California volt az).

#1:

Csak azért lepődtem meg, amikor láttam egy ilyen videót, mert sok másik autónál láttam, hogy ponyva tetővel még vannak 4 személyesek (pl. Mustang), de kemény tetőset abból is csak 2 ülésest láttam. Ezért lepődtem meg, hogy a plusz hátsó ülések ellenére is kemény tető volt egy ferrari-n.

2015. jan. 3. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy van hátsó ülés a Californiában, de ez nem azt jelenti, hogy ott ülőhely is van. Az észak-amerikai piacra szánt autóknál bevett fogás, hogy a kétüléses karosszériába bepasszíroznak két kamu hátsó ülést, ahol ugyan van ülőlap, háttámla, fejtámla és automata öv, de méretükből és a tető vonalából adódóan lehetetlen használni őket. Erre azért van szükség, mert odaát egykoron a négyüléses autók biztosítási díja kedvezőbb volt, mint a kétüléseseké, hiszen a kétüléses autó biztosan sportkocsi, a négyüléses meg családi autó. Ezt nagyszerűen ki lehetett játszani egy ilyen módon négyülésessé alakított autóval, amit egyébként úgysem használnak 2-nél többen. Hogy még most is így van-e a szabályozás, azt nem tudom, de valamikor ezért találták ki ezt a szükségmegoldást.
2015. jan. 3. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!