Melyik autót érdemes választani? (lent több infó)
Figyelt kérdés
Most készülök autót venni és ezek közül választanék de nem tudok dönteni.
Ezek közül választanék de nem tudok dönteni mert őszintén szólva nagyon nem értek az autókhoz, melyik fogyaszt kevesebbet? Melyiknek olcsóbb a fent tartása? Melyik néz ki jobban?(szubjektív) Mondhattok más fajta autót is de mindenképp suv legyen mert Németországban dolgozok és 2 havonta hazajárok és nem szeretném ha lerobbanna félúton. Max ár az 10millió lenne. Jövőhéten venném meg úgy hogy előre is köszönöm a gyors válaszokat. 20/F
2015. jan. 3. 00:19
11/14 anonim válasza:
Azt írod havi 10 milla a borra való minimum és ezen osztoztok 5en, az csak borravalóból havi 2 milla.
12/14 anonim válasza:
Ja látom azér utólag másfél órával korrigáltál, mert rájöttél mekkora baromságot írtál, meghogy a személyzet fizetése kijön a borravalóból, hagyjuk már: :D Na most akkor melyik igaz, hogy vagytok 5en pincérek és 5 szakács, tehát 10 fele több mint havi 1 milla a borravaló + a fizu és igy keresel havi egy millát, vagy az hogy 10 emberre több mint havi 10 milla a borravaló és így keresel egy millát, tehát a borravalón kívül nem kaptok fizetést, de ha a borravaló mindenkire egyformán oszlik, akkor hogyhogy a szakács kevesebbet keres? Ugye látod te is hogy értelmetlen kamu amit írsz?
13/14 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezel :D én azt mondtam hogy borravalóval együtt kapunk 1milliót, nem azt hogy csak a borravaló annyi és arra megy a fizetés :D én azt számoltam ki hogy a főnöknek mennyi lesz a hónap végi pénze és erre mondtam hogy csak a borravalóbol kijön mindenki fizetése :D egyébként nagyon nem tudom hogy a szakácsok mennyit keresnek, ez olyan tabu téma a szakácsok és pincérek között.
2015. jan. 4. 13:47
14/14 anonim válasza:
"ebből bőven kilyön nekünk hogy annyi penzt adjon a borravalóval együtt hogy 1millió kijöljön"
Nekem ez sehogy se YÖN ki. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!