Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót érdemes választan...

Melyik autót érdemes választani? (lent több infó)

Figyelt kérdés

Most készülök autót venni és ezek közül választanék de nem tudok dönteni.

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek közül választanék de nem tudok dönteni mert őszintén szólva nagyon nem értek az autókhoz, melyik fogyaszt kevesebbet? Melyiknek olcsóbb a fent tartása? Melyik néz ki jobban?(szubjektív) Mondhattok más fajta autót is de mindenképp suv legyen mert Németországban dolgozok és 2 havonta hazajárok és nem szeretném ha lerobbanna félúton. Max ár az 10millió lenne. Jövőhéten venném meg úgy hogy előre is köszönöm a gyors válaszokat. 20/F

2015. jan. 3. 00:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt írod havi 10 milla a borra való minimum és ezen osztoztok 5en, az csak borravalóból havi 2 milla.
2015. jan. 4. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja látom azér utólag másfél órával korrigáltál, mert rájöttél mekkora baromságot írtál, meghogy a személyzet fizetése kijön a borravalóból, hagyjuk már: :D Na most akkor melyik igaz, hogy vagytok 5en pincérek és 5 szakács, tehát 10 fele több mint havi 1 milla a borravaló + a fizu és igy keresel havi egy millát, vagy az hogy 10 emberre több mint havi 10 milla a borravaló és így keresel egy millát, tehát a borravalón kívül nem kaptok fizetést, de ha a borravaló mindenkire egyformán oszlik, akkor hogyhogy a szakács kevesebbet keres? Ugye látod te is hogy értelmetlen kamu amit írsz?
2015. jan. 4. 11:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezel :D én azt mondtam hogy borravalóval együtt kapunk 1milliót, nem azt hogy csak a borravaló annyi és arra megy a fizetés :D én azt számoltam ki hogy a főnöknek mennyi lesz a hónap végi pénze és erre mondtam hogy csak a borravalóbol kijön mindenki fizetése :D egyébként nagyon nem tudom hogy a szakácsok mennyit keresnek, ez olyan tabu téma a szakácsok és pincérek között.
2015. jan. 4. 13:47
 14/14 anonim ***** válasza:

"ebből bőven kilyön nekünk hogy annyi penzt adjon a borravalóval együtt hogy 1millió kijöljön"

Nekem ez sehogy se YÖN ki. :)))

2015. jan. 7. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!