Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimális terepképességgel...

Minimális terepképességgel bíró olcsó autó?

Figyelt kérdés
Nem is terepképesség a fontos, inkább a nyúzhatóság. Van egy vw passatom és azzal nem szívesen járnék ki a kertbe. Nem mondom, hogy megközelíthetetlen, de sárban, hóban is el kell érni. Kb 5kmes erdőút vezet oda minimális emelkedővel. Eddig biciklivel jártam ki de elkölzöztünk és nem tekernék le emiatt heti 2-3x 40 kmet. Ezért gondoltam egy autóra. Először a lada samara jutott eszembe, majd egy wartburg. Kissé elfogultan, gyerekkoromban szüleimnek mindkettő márka megvolt és tzdom, hogy egyik sem volt ilyenekre nagyon kényes. Terepjárót szüjségtelennek tartom. A kocsi leginkább csak erre az útra volna használva, más nincs terbe, szóval abszolút másodlagos jármű volna.
2015. jan. 2. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:

panda4x4

[link]

2015. jan. 2. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
2-es swift. Amit az az autó kibír,magam sem hinném ha nem tapasztaltam volna meg.
2015. jan. 2. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Lada még csak-csak, de Wartbi? Annak még az 5 km-es táv is erős így 2015 tájékán, hozzá képest kb. bármelyik nyugati autó ajánlhatóbb.
2015. jan. 2. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
igen lehet a wartburg kissé túlzás volt, de hajdanán azért mentünk vele érdekes helyeken is :D
2015. jan. 2. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!