Suzuki Swiftbe utólagos fordulatszámmérő beszerelése lehetséges?
Figyelt kérdés
2001-es Swift, 993cm3-s motorral, gyárilag nincs benne fordulatszámmérő. Lehetséges beépíteni? Ha igen, hogyan, bonyolult?2014. dec. 31. 17:39
1/8 anonim válasza:
bontóba bemész és veszel egy olyan 1.0 swift műszerfalat amibe már van fordulatmérő. az 1.3 és 1.6 nem jó! egy maszek szaki meg pár ezerért beszereli neked.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! A beszerelésről: műbizonylat nem kell hozzá? Mert ha nem, akkor jól gondolom, hogy annyiból áll a szerelés, hogy a régi csavarjait kicsavarom, kipattintom a helyéről a műszerfalat, lehúzom róla a kábelt, rádugom az újra és becsavarom. Vagy ennél azért komplikáltabb? Bízzam szerelőre inkább? Nem a pénz miatt, hanem szeretek mindent magam csinálni :)
2014. dec. 31. 18:58
3/8 A kérdező kommentje:
Meg nyilván először leszedem a km óra spirálját, ez kimaradt az előbb...
2014. dec. 31. 19:08
4/8 anonim válasza:
műbizonylat nem kell.
a beszerelés kb. úgy zajlik ahogy magad is leírtad. de én inkább profira bíztam.
+2 dolog ami még eszembe jutott. ilyenkor hidegbe macerás a dolog, mert vagy a kezdet vagy a műszerfal egységet könnyen megsértheted. a másik, ha már úgy is kiszeded, az új műszerfalba cserélj égőket. a régiek nem tudni meddig bírják, és ha már amúgy is szét van szedve, az a pár száz ft plusz költség és 5perc szerelési idő már nem sok érte, mint hogy megint újból kezdd az egészet.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát jó, lehet, hogy én is inkább profira bízom majd. Az égőcsere jó ötlet. Egyébként a km számláló akkor azt az értéket fogja mutatni, amit az "új" műszeregység előző tulaja belepakolt?
2014. dec. 31. 20:41
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a segítséget! :)
2014. dec. 31. 20:41
7/8 anonim válasza:
Háát nem tudom...
Fordulatszámmérőről volt szó, az nem úgy megy, hogy ezt ki, azt be, oszt jónapot...
8/8 anonim válasza:
Fordulatszámmérős órára írta azt kedves UTOLSÓ! és mivel van gyárilag fordulatszámmérős kilométerórás müszerfal egység ezért ez univerzálisnak mondható típuson belül. Mivel GL be például nincs de GLX felszereltségbe van. Ezért a GL be is megvan a fordulatszámmérő kivezetése csak épp a fordulatszámmérő nincs a sebességmérő óra mellett. Ezért igen csak annyi, hogy ezt ki és a másikat be. Nyilván nem egy külső fordulatszámmérőről volt szó amit komolyabb gépekbe tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!