Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nekem 1.1-es trabantom van...

Nekem 1.1-es trabantom van nem rég vettem, nemtudom miért nem akar beindulni folyamatosan, legalább 10x inditani kell és minden inditáskor indul is, de folyamatosan kb. csak a 10-ikre indul el?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Esetleg az aksi nem túl öreg?
2010. febr. 4. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Benzincsap nincs állandóan taratlékon? Illeve ha ezen már nincs, akkor kap az autó rendesen üzemanyagot?
2010. febr. 4. 15:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ha túl öreg lenne az akksi akkor nem inditaná el ilyen hidegbe kb.10x,másik íróhoz:ha dugulása lenne akkor szerintem indulás után is rángatna.Nem???
2010. febr. 4. 15:32
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

Nem feltétlen, mert ha a dugulás a csap közelében van, akkor a sok inditózásra elmozdul, majd este, mikor lepihen a kocsi, szépen visszapihen oda.

De én inkább arra gondoltam, hogy az indítózásnál nem kap elég benzint, tehát többször kell ráindítani, mire kap annyit, hogy beröffenjen.

2010. febr. 4. 15:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezen már nincs benzincsap,lehet máshol van a dugulás.
2010. febr. 4. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
A Trabanton mintha nem elektromos AC lenne. Nem engedi el a benzint? Elvileg a motornál kell lennie az AC pumpának, és kell lennie manuális pumpa karnak is. próbáld meg, hogy felpumpálod, és utána ráindítasz. Ha indul, akkor az AC a ludas, meg kellene nézetni.
2010. febr. 4. 16:11
 7/12 lodarazs ***** válasza:
A hidegindítás nem megfelelő. Ha jól tudom automata szivató van az autón, azzal lesz a probléma. Lehet, hogy nem működik. Próbáld úgy indítani, hogy kb. 3 gázfröccs után indítasz.
2010. febr. 4. 19:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy egyikőtök sem írta az önindító problémát. Nekem ugyanez volt nemrég a bajom. Önindítóban el volt törve valami szimering gyűrű, kicserélték, plussz a szénkefék nagyon el voltak kopva, abból is újakat kapott, és azóta pöccre indul, néha kell egy kis gázfröccs neki, ha napokig kint áll a hidegben. Bár ettől lehet még neked más a baj, de ez is egy lehetőség.
2010. febr. 7. 17:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Azthiszem nemértjük egymást,újra leírom a problémát:kb 10x indítom az autót minden egyes alkalomkor beindul De amikor gáztadok abban a pillanatban megáll és kb a 10-11 ik ilyen esemény után megy csak folyamatosan a motor.Jó az akumulátor jó az önindító is.
2010. febr. 8. 16:30
 10/12 anonim ***** válasza:
58%
Akkor pedig sztem az lehet, hogy valamelyik csőben vagy fuvókában van valami szmötyi és emiatt, kevesebb benzint kap a motor mikor gázt adsz. De találkoztam már olyan problémával is, hogy Trabant 1.1-es gáz adáskor nem gyorsult, inkább mintha fogtak volna a kerekek, nem pörgött fel a motor, üresbe rakva lefulladt, stb. Volt valamilyen előülepítő vagy mi a karburátor és a motor között. Kiderült, hogy ezen az ülepítőn, vagy buborékmentesítőn vagy min keresztül levegő jut a motorba, pedig a felesleges levegőt inkább el kellett volna vezetnie. Az én 1.1-esembe nincs semmi a motor és a karburátor között, és a Suzuki Swiftben sincs. Egy kis csövön keresztül egyből a motorba megy a cucc. Tehát ez a kis tartályocskát kibaxtuk a ge...ibe, és azóta semmi baja. Ha van a kocsiban benzinszűrő, tiszta és jól működik, akkor nem értem miért tették még ezt is bele. De ha neked nincs ilyened, akkor nem tudom mi lehet a probléma.
2010. febr. 11. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!