Úgy vettem észre hogy fogyott a hűtő vizem csökkent az olaj szintem és a turbónál szivárog az olaj?
Figyelt kérdés
Fiat Stilo 2004 JTD 1.9 284000 km
Szerelés után eladós legyen a kocsi?
2014. dec. 31. 12:19
1/4 A kérdező kommentje:
És milyen bajokra utal ez a hiba sorozat turbó gondolom de mi lehet még?
2014. dec. 31. 12:20
2/4 anonim válasza:
hát vagy az hogy valahol elfolyik a hátővíz, vagy hengerfejes. de hát látatlanban nem tudom. a turbónál előfordulhat hogy szivárog az olaj az felújítás. akkor baráti áron számolva 60 ezer a turbó a hengerfejezés meg baráti áron 100as. szerelés után már semmiképpen ne add el mert meg lett csinálva. kitudja milyen sz.art vennél azután is
3/4 A kérdező kommentje:
300 km-t jöttem vele motorhibával összesen pedig 1000 km-t 1 dl víz fogyott indításnál nem gőzöl és pöcre indul az olaj fogyás meg nagyon minimál kb fél dl lehet a turbó körül.
Lehet csak valami gumitömítés ment el benne ha van egyáltalán.
Köszi
2015. jan. 2. 13:38
4/4 anonim válasza:
Hát hol lenne gomitömítès nem èrtem. Ha folyik a vized akkor az látszik hogy hol folyik. Ha nen látszik akkor eszi a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!