Jan 1-től az M8as autóút is teljesen fizetős lesz?
A 6-os főút és az 51-es között most ingyenes, hisz elég nehéz lenne máshol átjutni a folyón.
Kérdés, hogy vajon jövőre a megyei matricákkal a teljes M8-as fizetős lesz?
Tehát ha megveszem Pest és Fejér megyére, akkor az 51-es főútra val áthajtás esetén meg kéne vennem Bács-kiskun-ra is a matricát arra az 1-2km-re?
eléggé morbid lenne ha így történne.
#9:
Akkor valamelyikünk valamit rosszul értelmez!
A térképen azt írják a sárga résznél: Megyei és irány szerinti szomszédos megyei matricákkal használható szakaszok.
Az én értelmezésemben kell mindkét szomszédos megyére útdíjat fizetni, mert nem a "vagy" hanem az "és" szó szerepel.
Ha a te értelmezésedet veszem, akkor ha visszafelé jössz, meg kell venni a másik megyére is, tehát mindegy.
De ha megnézed pl. a Bács-kiskun térképen az M5 rajzát, ha nem mész le K.félegyháza-dél csomópontnál, akkor már kell a Csongrádi útdíj.
Szerintem.
Látod ez itt az igazi gáz, hogy nem fogalmaznak egyértelműen. Ahogy olvasgatok, az alapján már én is afelé húzok, hogy neked van igazad, és ekkora köcsögök.
Ez azt jelenti, hogy a Dunavecsei (Pentele) híd -ért két megyei matricát kell fizetned. Ha át akarsz menni rajta, akkor az évi 10e.
Azt írtam, hogy morbid. Gyengén fogalmaztam azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!