Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jan 1-től az M8as autóút is...

Jan 1-től az M8as autóút is teljesen fizetős lesz?

Figyelt kérdés

A 6-os főút és az 51-es között most ingyenes, hisz elég nehéz lenne máshol átjutni a folyón.

Kérdés, hogy vajon jövőre a megyei matricákkal a teljes M8-as fizetős lesz?

Tehát ha megveszem Pest és Fejér megyére, akkor az 51-es főútra val áthajtás esetén meg kéne vennem Bács-kiskun-ra is a matricát arra az 1-2km-re?

eléggé morbid lenne ha így történne.

2014. dec. 29. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9:

Akkor valamelyikünk valamit rosszul értelmez!

A térképen azt írják a sárga résznél: Megyei és irány szerinti szomszédos megyei matricákkal használható szakaszok.

Az én értelmezésemben kell mindkét szomszédos megyére útdíjat fizetni, mert nem a "vagy" hanem az "és" szó szerepel.

Ha a te értelmezésedet veszem, akkor ha visszafelé jössz, meg kell venni a másik megyére is, tehát mindegy.

De ha megnézed pl. a Bács-kiskun térképen az M5 rajzát, ha nem mész le K.félegyháza-dél csomópontnál, akkor már kell a Csongrádi útdíj.

Szerintem.

2014. dec. 31. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Harkonnennél a pont, a sárga szakaszokra ha ráhajtasz és csak az adott megyére van matricád akkor megszívtad, mert nem tudod úgy elhagyni a pályát (és ott megállni se) hogy át ne menj a szomszédos megyébe. Tehát a sárga szakaszokon minimum 2 matricával KELL rendelkezni, tehát nem úgy értelmezendő hogy az adott sárga szakasz még használható a szomszéd megye matricájával, ó nem, sajnos nem.
2014. dec. 31. 16:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Látod ez itt az igazi gáz, hogy nem fogalmaznak egyértelműen. Ahogy olvasgatok, az alapján már én is afelé húzok, hogy neked van igazad, és ekkora köcsögök.

Ez azt jelenti, hogy a Dunavecsei (Pentele) híd -ért két megyei matricát kell fizetned. Ha át akarsz menni rajta, akkor az évi 10e.

Azt írtam, hogy morbid. Gyengén fogalmaztam azt hiszem.

2014. dec. 31. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!