Honda accord vagy civic?
Figyelt kérdés
Szeretnék autót venni. Első autó volna és a honda nagyon közel áll hozzám, így mindenképp azt akarok venni. (Motorozom és eddig a hondával vannak a legjobb tapasztalataim)
Tudom a két kocsi teljesen különböző. Leginkább civicet szeretnék, csak azokat inkább veszik kezdő autósok és jobban szét vannak hajtva, ezért is gondoltam az accordra. Vagy a civicből keressek szerintetek egy jó állapotút? És az egyik és másik kocsiból is milyet érdemes venni, mekkora motorral? Max ilyen 4-500at szánok rá. Más márkát ne írjatok légyszives. Használata leginkább városban, valamint két város közötti ingázás lenne (gödöllő-bp). Ritkán hosszab utak.
2014. dec. 29. 14:43
1/1 anonim válasza:
Elvétve vannak még szép Civic-ek, igaz, azoknak meg is kérik általában az árát. Ha mégis találsz egyet és nem sajnálod azt a kis plusz pénzt (500 körül talán már esélyes), akkor becsüld meg nagyon, mert rendkívül jól összerakott gép. Az Accordot nem ismerem annyira, de szerintem az is Hondásan megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!