Igaz hogy 2015-től 22 éves kortól lehet jogosítványt szerezni?
Figyelt kérdés
Az egyik haverom mondta és egy kicsit megilyedtem, remélem nem igaz. A válaszokat előre is köszönöm!2014. dec. 28. 22:18
2/9 anonim válasza:
Igen, igaz. Az IP-cím alapján beazonosítják azokat, akik ilyen vagy ehhez hasonló kérdéseket tesznek fel és nekik csak 25 éves kortól lehet elkezdeni a tanfolyamot, az első 10 évben pedig csak úgy vezethetnek, hogy olyasvalaki ül mellettük, akinek legalább 50 éves a jogosítványa.
A többiek számára a beiratkozás és a vizsga feltételei nem változnak.
3/9 anonim válasza:
nem tudom ki kezdte el híresztelni ezt a baromságot,de kb akkora tévedés mint ami annak idején volt cirkusz,hogy B jogsival lehet 125ös motort vezetni,biciklivel be lehet hajtani egy irányú utcába stb stb...
4/9 anonim válasza:
#3: be lehet biciklivel, ez benne van a kreszben is. Csak ez a mondat eleje, és ugye nem olvassák tovább: "ha kerékpár sáv van kijelölve, vagy azt külön tábla
engedélyezi".... Csak jellemző a magyarokra (meg mások-
ra is), hogy addig olvassák, amíg nekik tetszik....
5/9 anonim válasza:
hallottam hogy..... innentől semmi értelme.
6/9 anonim válasza:
Rossz hírem van, volt az éven egy törvénymódosítás mely szerint aki nem tudja használni a google-t 2014-ben azt 10 évre eltiltják a vezetéstől. AZ IP címedet már loggolták, sajnálom, te csak 2024-ben iratkozhatsz be tanfolyamra.
7/9 anonim válasza:
Téged nem érint a dolog, 2015-től a jigsi 3 számjegyű IQ-hoz van kötve. Neked csak akkor kell vizsgázni, ha utazni akarsz autóval, vizsga nélkül csak gyalogolhatsz, de azt is csak feltűnő "HÜLYE VAGYOK" megkülönböztető jelzéssel ellátva.
8/9 anonim válasza:
Lehet persze. Ha az egyéb feltételeknek megfelelsz, nem tiltja semmi. Iratkozz be nyugodtam!
9/9 kovpet válasza:
#3: Be lehet hajtani bicajjal az egyirányúba. Kocsival is.
Csak az nem mindegy, hogy melyik irányból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!