Citroen C2 vélemények?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 21:39
1/10 anonim válasza:
Ha ez tetszik ezt vedd meg. Ha meg az a lényeg, hogy megbízható legyen, vegyél japánt. A franciák jók dizájnban, a japók meg minőségben. A C2-C3-C4-C5 mind fosh@lom... olvasd el a népítéleteket a totalcar.hu-n... Nekünk meg citroen-peugeot-renault szervízünk van, úgyhogy elég kompetens vagyok :)
2/10 anonim válasza:
Inkább valami mást, mert - úgy tudom - sokat fogyaszt és rossz a hibastatisztikája.
3/10 anonim válasza:
Ha már a szarokbol élsz mi a f@sznak szidod! Képzeld ha minden francia tuti lenne(ja az ára is mondjuk mind a japoké)akkor miből élnél.Nyiss egy japó servicét,ne hidd hogy nem lessz munkád:))
4/10 anonim válasza:
Utolsó! Mi még a Daciás időkben kezdtük a francia autózást, akkor még nem volt más... főleg nem japók :) Nem az a lényeg, hogy a japókkal nincs gond, hanem, hogy a franciáknak több van, és bosszantóbb. Az elektronikájuk sz@rakszik állandóan, és hiába megy rá 5 óra a keresgélésre, végül egy kábel a hibás, nem lehet elkérni 100 ezret. Szidhatom nyugodtan. Nekem is van francia autóm, kettő is. Így, hogy több kocsim van, és kvázi ingyen van szerelve semmi gond... De amiket néha produkálnak az mosolygós :))) Pl. a VelSatis dízelek megfőnek 50-60 ezer km alatt! Főleg a 2.2-es Annyira dizájnosra csinálták a kasztnit, hogy a f@sza kis orrkiképzésnél csak azt nem nézték, hogy hogyan fogja a menetszél hűteni :) Konkrétan sehogy, a dízel meg jobban is melegszik, mint a benzin... 20-30e km-en belül, itthon szinte az összes velsatis-t megfőzték a tulajok :) Citroen C4 az például maga a pokol :D Amit a népítéletekben írnak a totalcaron az mind igaz, mindegyik gonddal találkoztunk már :) Imádom a Francia Dizájnt, van a garázsban régi XM, SM, DS, CX kacsa... szóval szerelem az van... De ajánlani nem ajánlom azoknak a franciát akik csak menni-menni-menni akarnak. Fiataloknak akik hétvégén jönnek-mennek tökéletes egy kis C2, de sok-sok km-t nem fog megtenni hibamentesen. Vannak persze kivételek, A cliok, 206-osok nagyon jól bírják a kiképzést. Mondjuk ezek a kategóriák tartják el a gyárat, erre oda is figyelnek... de pl. a 607-esek, 407-esek, Lagunák... huhhhh :D
5/10 anonim válasza:
Előtted szóltam,kollegák vagyunk nézd mi is rengeteg franciát nyomunk tény az elektromosság nem az erősségük lehet szopni bőven.De tett már bőven f@szra más gyártmányú autó is.Márkákat nem írok,de én már úgy vagyok vele darab-darab.Egyébként nem tudom miért de a családban is mindenki franciában ül.Azért így érdekes:))
6/10 anonim válasza:
Nagyon megbízható kis járgány,nekem másfél évig volt,de az audit leküldtem a pirosnál minden erőfeszítés nélkül!
Inkább a VTS-t javaslom,iszonyatos erő van benne,és nagyon jol fekszik az utra kanyarban is!!!
ha tehetném megint vennék egyet!
7/10 anonim válasza:
a japánok,annyira megbízhatóak,akkor miért is van manapság annyi TOYOTA visszahívás?
8/10 anonim válasza:
Mert ők nem +50 szervízzel oldják meg a modellhibákat mint a franciák...
9/10 anonim válasza:
Helo! Figyu nekem is van egy Citroen C2 Vts kocsim! hallod mondhat bárki bármit nálam van 5 éve újonnan vettem és semmi baja sem volt lekopogom minden szerviz meg lett rajta csinálva! ha egy igazán hihetetlen autót akarsz akkor ilyet vegyél mert ez bassz...s kegyetlen. fekszik az úton megy mint az állat, ja bocs nem hiszem hogy vissza kéne váltanod 5ből ha előzni akarsz mert csak index balra és gáz ....és micsoda ez megy. CSak pozitiv!!
10/10 Szaki19 válasza:
Nem értem ezt a francia autók fikázását... Nekünk két francia autónk is volt (Renault) és egyikkel sem volt soha semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!