Fiat Punto dísztárcsát hogy kell levenni felniről?
Köszi a kommenteket!
A dísztárcsa látszólag négy csavarra van felfogatva, ugyanúgy mint ahogy a kerék az autóhoz. Lyuk minden van a dísztárcsán. Ezért is kérdeztem, gyanús hogy dísztárcsán keresztül szedem ki a csavart. Ha pattintós lenne akkor nem értem miért kell először csavart eltávolítani. Mellékelek egy képet, így néz ki :
Tévedtem, ezt 3 csavar tartja. Ha jobban megnézed a képet, akkor az egyik lyuk nagyobb a többinél, egy csavarral felfogatod a kereket, és utána felteszed a dísztárcsát, majd a többi 3 csavart. Leszerelés fordított sorrendben.
A Skodákon volt két csavaros...
Köszi! Akkor emeltethetem mindegyik kereket mikor veszem le a dísztárcsát. Gondoltam én hogy ezeket csavar fogja.
Köszi!
De ha szerelem le a dísztárcsát és kiveszek három csavart akkor az egy csavar fogja tartani addig az egész kereket?
A tárcsákat lefújom addig mindegyik csavart vissza is helyezem. A súly miatt kérdezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!