Hogy kell powert bekötni? Cagiva freccia 125 röl van szó! Pontosan hogy kell bekötni a powert?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 13:27
1/6 anonim válasza:
A powert (erőt) a gyárban teszik bele, nem kell bekötni!
:D
2/6 A kérdező kommentje:
A kipufogó nyílást szabályzó power szelepre gondoltam gyengébbek kedvéért.
2014. dec. 26. 13:48
3/6 anonim válasza:
Vidd elbszerelohoz. O tudni fogja
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ő tudni fogja, de nem ez volt a kérdés. Amúgy a szerelőt meg ki kell fizetni valamiből.
2014. dec. 26. 20:40
5/6 anonim válasza:
"power szelepre gondoltam gyengébbek kedvéért"
Azt azért ugye érzed, hogy nem én írtam ki hülyén a kérdést!
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet érteni, hogy mit szerettem volna megtudni. De úgy látszik , hogy itt is csak kötekedni tudnak az emberek, nem, hogy segítenének. Lehet hogy van akinek van pénze szerelőre meg miegymásra, de nekem nincs. Bár úgy látom, hogy össze kell spórolnom rá valahogy a pénzt mert sehol nem találtam értelmes segítséget.
2014. dec. 27. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!