Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Unokatesom kocsijával, ha...

Unokatesom kocsijával, ha földuton megyunk el kezd zörögni valami jobb hátsó keréknél, mintha bicikli kerekénél laza lenne vagy nem tudom ehez tudom hasonlitani. , mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 18:07
 1/10 A kérdező kommentje:
igy vibrál rezeg mi lehet a probleeem hellp me thank
2014. dec. 25. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Biztos nyolcas van benne.

Nézzétek meg a küllőket.

Vagy tudod mit? Leszarom...

Miért nem lehet értelmesen kiírni egy retkes kérdést?

Fogyatékos vagy vagy mi a pitsa?

Jelentsétek és/vagy nyomjátok a piros kezet leszarom.

2014. dec. 25. 18:17
 3/10 A kérdező kommentje:
hülyegyerek ebbe mi nem normális sok fogyatékos még karácsonykor is hülye :DD azér köszi (és nem bicikliröl van szo te értelmiség )
2014. dec. 25. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Ohh juhhúúú hülyegyerek vagyok ezazzz :D

Szerinted kit nyom? Adj a testemnek te férfi állat :D

Fenekelj el egy Helyesírási Szótárral na pussz cunci :P

2014. dec. 25. 18:46
 5/10 A kérdező kommentje:
igen te egy kigyurt szex állat vagy akiért rajonganak a nök mert tudsz helyesen irni :DD egyébként ilyen embereket nem tisztelek meg heylesz irászal kis buz i na cscs
2014. dec. 25. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
lengéscsillapító? Gumiszilentek?
2014. dec. 25. 19:46
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm egy értelmes ember :D
2014. dec. 25. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
ez,és a többi hasonló kérdés nem tudom minek erre az oldalra....zörög meg kopog stb...biztosan meg fogjuk tudni mondani ennyi infóból látatlanul "hallatlanul".....nem hiszed el de szerintem valami verődik valamihez!!
2014. dec. 25. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:

ha súg és "lötyög", akkor lehet csapágyas.

lehet még, hogy a lengéscsillapítók mondták be az unalmast (nem tudom milyen régi a kocsi), attól imbolygós és instabil lesz, sőt még a kerékjáratba is beleérhet.

futóműalkatrészek, rugók, szilentek is okozhatnak ilyesmit.

annyira még nem lehet vészes, ha csak földúton jön elő (rossz felszín, nagyobb terhelés), de a biztonság kedvéért szerintem nézesd meg.

2014. dec. 26. 00:27
 10/10 A kérdező kommentje:
köszii :D amugy utolso elötti válaszolo biztos a légszürövel lessz baj vagy a kullokkel
2014. dec. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!