Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik olyan 5 személyes...

Létezik olyan 5 személyes autó, ahol a hátsó ülések külön vannak?

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 16:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért ne vesszetek össze! :) Igen, olyanra gondoltam, mint a hétülésesek, de azt hittem, létezik sima ötüléses verzióban plusz csomagtartó. De akkor marad a hétüléses.
2014. dec. 25. 18:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Voilá: [link]
2014. dec. 25. 18:51
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

" de olyan ötszemélyest amiben a hátsó ülés egyesével kivehető, még nem. Tehát a kérdésre a válasz, nem létezik."

Fura dolog, hiszen a feleségem Renault Scenic-e, és a Citroen Picasso is külön álló hátsó ülésekkel rendelkezik!

Persze biztos van még, de hirtelen ez a kettő jutott eszembe.

[link]

Így már Spricc 2 is lenyugodhat.

Persze ha lehet még egy picit csalni, akkor ott a 6 személyes Multipla is.

De létezik a Vito-nak is 5 személyes változata, és annak is külön vannak az ülései.

Túrjak még?

2014. dec. 25. 19:24
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Valóban Fingkonnen úr, én nem egyterűek között keresgéltem.
2014. dec. 25. 19:27
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Ford Galaxyban nem tudom hogy lehet kivenni az üléseket, de a középső sorban 3 különálló, teljes értékű ülés van, vagyis a középső is normálisan tud ülni.
2014. dec. 25. 21:37
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

#spricc2:

Kedves ejakuláció2 úr, nem emlékszem, hogy tapló lettem volna bármikor is veled! Mellesleg az egyterűek nem autók?

2014. dec. 25. 23:41
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Én emlékezem rá, de most nem keresném vissza. De az is autó, csak az ötszemélyes szó hallatán, nekem egy sima szemelyautó ugrik be. Na most abból pedig nemigen van külön üléses.
2014. dec. 26. 01:59
 18/20 anonim ***** válasza:
89%

Igen, mert én inkább arra emlékszem, hogy kijavítottam a bunkó kérdezőt, aki képtelen volt a nick-edet leírni, nem én voltam aki kiforgatta! (Fingkonnen)

Persze lehet így is...

2014. dec. 26. 09:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Tudom a fő kérdés nem ez volt. Az utolsó kommentekhez szólok hozzá. Mióta megvettem az egyterűt, azóta az én szemembe csak ez számít autónak. CSAK!!! Annyival nagyobb , kényelmesebb, tágasabb, minden szempontból jobb mint a többi autó. Családi autónak mindenképp jobb . Az igaz hogy nem verseny autó, de azt tudja amit a KRESZ megenged nálunk.
2014. dec. 28. 07:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Tacuma
2021. febr. 26. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!