Mazda 6-nál a kopóalkatrészeken kívül miket kell még cserélni általában?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vannak típushibái ennek a modellnek? Mindenképp ilyen autót szeretnék venni, kíváncsi vagyok, melyek azok az alkatrészek, amik általában tönkremennek. 2004 körülire van pénzem, mindenképpen benzinest szeretnék, mert félek a kettőstömegű cserétől, és évi 15e km-nél nem használnám többet.
Köszi a válaszokat.
2014. dec. 24. 20:24
1/5 anonim válasza:
Ha az előélete ismert és karban volt tartva akkor nagy kiadásokkal nem kell számolni! Jó autó, megbízható, a hátsó kerékdobnál hajlamos a rozsdásodásra azon kívűl szinte 0 típushiba ha megfelelően gondozva van! Erre a távra mindenképp benzin, és ajánlott 2.0 benzinmotorosat venni 1.8 helyett, fogyasztásban semmi különbség és menetdinamikában érezhetően jobb a 2.0! Szóval egy jó kocsi, nyugodt szívvel ajánlom!
2/5 anonim válasza:
Köszi! :) A 2 literes ugyanannyit fogyaszt? Az szép, akkor megfontolandó. Főleg, hogy lassan szinte ingyen lesz a benzin. :)
Azt véletlenül nem tudod, hogy egy esetleges hibánál az alkatrészárak mennyiben térnek el más autókétól? Egyik ismerősöm azt mondta, hogy pl egy vezérléscsere is jóval drágább, mint más autóknál, és hogy alapjában drágább hozzá minden.
3/5 anonim válasza:
Most nézem, másik reggel írtam választ.. :) hoppá
4/5 anonim válasza:
Nagyon jók a benzinesei, de nem elég megbízhatók a dízelesei annak az évjáratnak (sok olyan példánnyal találkoztam, amiben komplett motorcsere volt még 100e km előtt).
5/5 anonim válasza:
Sajnos a japánokhoz drágábbak az alkatrészek továbbá a benzinesben biztos , hogy nincs kettőstömegű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!