BMW E46 316i 77kw. Mekkora átlagfogyasztás a normális?
Számolod meddig jutsz kettőből most hogy olcsó a benzin ugye?
Amúgy városban 8-10 de lábfüggő.
Első: EKkora egy lenéző farok ne legyél már...
Egyébként a 316i kicsit gyengus a kasztninak, és éppen csak hogy lehetővé teszi a dinamikus autózást, van akinek nagyon lomha, van akinek elég. Annó az 1.8-cal 6.5-7 literből jártam főútvonalon, ami úgy gondolom elég jó, néha város is, falvak is, szóval a havi átlag majdnem 7 liter lett. Barátom 316i-je állítása szerint 8-nál megáll vegyesben, direkt megkérdeztem a kedvedért :D
1320kg, és akkor a gyári adathoz még adj hozzá 100kg-ot, mert a gyári súly adatok optimistábbak, mint a valóság és még a sofőr súlyát. Jó az másfél tonnának...
Olyan inkább ne is szóljon hozzá aki nem tudja, hogy ez 1.9-es motor.
Rövid utakon ill. városban kinyomom a szemét is és még ígysem sikerül 7.2 fölé vinni az átlagot.Azt gondoltam valami hiba lesz, de akkor nem eszik sokat.
Czimbora, de, tudom, hogy 1895 és 1796 ccm úrtartalmú motorokkal is vásárolták.
Tudod, olyan ne is vegyen BMW-t, aki csak májerkedni veszi. Valószínűleg Németországból lesz hozva a lehető legolcsóbb, régi darab ugye? Na hogy eltaláltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!