Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki meg tudná adni a...

Valaki meg tudná adni a simson s51 főtengely kúpjának méreteit? Két végpont mérete érdekel.

Figyelt kérdés

2014. dec. 22. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak mérőhasáb klt., mérőhenger klt. mikrométer, sík öntöttvas lap.

Sajnos nem lehet rendesen megmérni. :):):):):):):):)

2014. dec. 23. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezt a vàlaszt nem értem. Nincs semmi köze a kérdésemhez.

Azét kéne a mérete mert van egy lendkerekem ami szerintem s51-é, de mivel nincs s51-es simsonom nem tudom rápróbálni.

2014. dec. 25. 22:12
 3/6 joco5582 ***** válasza:
Sajnos egy kicsi eltérés van mindegyikben. Inkább kölcsönadok néhányat. Hátha a közelben vagy. Ha ez segit
2014. dec. 27. 09:59
 4/6 A kérdező kommentje:
megmértem tolómérővel a két végpontot ez eggyik 10,35 a másik meg 12,1 kb. Ez szerintetek s51-é lehet vagy valami más-é?
2014. dec. 28. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kötekedésből mondtam hogy nem lehet rendesen megmérni.

[link]

Sajnos jobbat nem találtam, de a 19. oldalon ott van hogy hogyan kell egy külső kúpot megmérni.

2014. dec. 29. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:
de csak saccra kéne megmérni tolómérővel azt ha naggyából eggyezik amit én mértem akkor gondolom hogy s51-é
2014. dec. 29. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!