Hyundai coupe mivel lehetne elkezdeni a tuningolást?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 18:28
11/13 A kérdező kommentje:
spoilert még csak rá se akarok tenni:)
valami visszafogott ám mégis mérges feltűnő tuningra gondoltam.
festés vagy folia még nem tudom. belül nagyon szép minden ott már csak apróság van deh kívülről kellene valami szépet eltalálni de azt még nem tudom h mégis mit. igazából egy szép lökös elől hátul meg küszöb szép festéssel egy szép felnivel és tökéletes. max 17es felnivel gondoltam. most is az van rajta vagyis nyáron. de lehet h elég lesz egy 16os is. nem gondoltam h ilyen drága hozzá a gumi. köszönöm az infokat:)
2014. dec. 23. 00:38
12/13 Napkiraly válasza:
Jó hogy a streetracerek megjelölik az autóikat, így vásárlásnál könnyű szűrni. Minden ráköltött forint ugyanannyival csökkenti az autód árát amikor majd eladod.
13/13 anonim válasza:
10-es vagyok.
Ez mind igaz! A ráköltött pénzt valószínüleg soha nem fogjuk visszakapni!
De minket ez nem érdekel!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!