Toyota Avensisről (2003-2007) vélemények. Tapasztalatok?
az a 110.000 nem annyi az is tuti.
amikor én autót kerestem, egy toyotát sem találtam 200 ezer alatt. Jönnek a károgók, hogy km-ert veszünk, hanem állapotot.......hááát....jaa....cska egy 200.000 km-t futott auóra tuti hogy 1 éven belül költök minimum 50-100 ezer Ft-ot.
Összességében nem rossz autók, sőőt...de mivel 9 éves, és km is akad benne, nem lesz hibamnetes.
Ennyit meg nem adnék egy 9 éves kocsiért.
Ennyi a Toyota az minőség. Nem kell itt magyarázkodni. Azok akik azt mondják hogy " Júúúj drága autó meg drága alkatrész" stb kit érdekel? Üljön vissza a Swiftjébe azt javítgassa minden hétvégén. A Toyotákhoz nem kell hozzányúlni annyit mint bármelyik másik autóhoz. Megcsinálod a szervízeket és akár a világból kivisz. Saját Tapasztalat:
Toyota Corolla 1980 500-600 ezer km körül. Nem nyúltunk még hozzá a gömbfejekhez, a toronycsapágyakhoz, a kerékcsapágyakhoz, a VEZÉRLÉSHEZ!!!(teszem hozzá láncos), a meghajtáshoz, és még lehetne sorolni, ha jól rémlik akkor az első lengéscsillapítók egyszer lettek cserélve. Csak sajnos nekem már küzdeni kell a rozsdával úgyhogy jelenleg a tavaszt várja hogy mehessen fényezőhőz de elmondom újra 34 éves!
kollégám két avensist adott vissza.
Nem vettem avensist 2.000.000-ért, mert volt bennük közel 250 ezer km, és ahhoz képest drága. Ja, hogy egy kuplung csere 150 ezer.....az nem számít...
Vegyél állapotot.....törött 300 ezret futott kikozmetikázott szart...2 misiért...
Köszönöm, maradok a keveset futott szar márkánál, amire ha egy év alatt költök 200.000 Ft-ot is, olcsóbban jövök ki, mintha szétfutott agyon ajnározott japánt vettem volna :)
Ez a 7. autóm......sajnos vagy nem, de egy sem volt japán...
Miért? 7 éves francia, volt 1.4 m Ft, ugyan ez japánban....1.9-2.2 m Ft. Kérdés? Jaaa...és eddig egy ft-ot sem költöttem rá....jaaa...hogy fogok? 10 év alatt sem fogom rá költeni a közel 1 misit....
Tudom...sokan fognak lepontozni...
Nem vagyok sem német, sem francia függő..japán sem....de a tények azok tények :)
Pacseee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!