BMW vagy PASSAT?
Nos én szeretem a BMW-ket is, de véleményem szerint ez nagy visszalépés lenne, mert:
-az E36 jóval régebbi autó, mint az 5.5-ös, ráadásul kissebb is
-gondolom a tied 131 lovas, az E36 150 lóereje nem lesz sokkal jobb
-ha ráköltöttél már annyi pénzt, pont azzal jársz jobban, ha még megtartod pár évig, mert tudod, hogy ezekkel a dolgokkal, amit megcsináltál, nem lesz gondod.
-ha jól értelmezem, a 300.000 forintból még semmit sem kellett a motorra költened, hanem olyan dolgokra költöttél, amik bármely autón tönkremehetnek. Elárulom, hogy az ilyen régi BMW-nek is mindig van valami kisebb-nagyobb bajuk, arra is kell költeni rendesen
-nem beszélve arról, hogy a BMW 2x annyit eszik, mint a TDI. A Passatodon ha tönkre is megy valami (turbó stb)m akkor rövid időn belül visszaspórolod az üzemanyagon a javitás árát.
Tehát anyagilag nem éri meg. De a te döntésed, nem akarlak lebeszélni. Amúgy ha mindenképpen benzines BMW kell, nézd meg az újabbakat, például E46-os, vagy az E39-est, ami már nagyobb, mint a Passat, és jobb is, ráadásul a Passat árából egész jókat vehetsz.
Na a 9:12 ahogy egy másik kérdésnél sejtettem csak egy újabb Alfa-fan...
Erre a témára visszatérve. Azért attól függetlenül érdemes arra is gondolni, hogy a 320i-vel 8-12 liter között fogsz járni még óvatosan adagolva a gázt is.
Ott valahol elfolyik a gázolaj..nem kicsit..nagyon. Nézd át sürgősen az üzemanyagrendszert, adagoló, stb.
Vidd el diagnosztikára, tuti van valami hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!