Apum motorjával eldőltem hogy állítsam fel?
Nem akarlak nagyon kiröhögni, de ez mégiscsak vicces, hogy ott hagyod e az erdőben a motort, majd lesz vele valami...
Fiatalkori csínytevésnek nem egyedülálló, a motor kicsempészése, most némileg megtapasztalhattad, hogy veszélyes üzem, no de egyszerűen ott hagyni az erdőben... haverok nincsenek ilyenkor?
Jaj vegyétek már észre, hogy kamu! :D
Szóval azt próbálod nekünk beadni, hogy apuci 1100 köbcentis sportmotorját elvitted 16 éves fejjel a faluszélre csapatni és elestél vele, ráadásul anyádnak nem tűnik fel, hogy nincs a garázsba a moci. :DDD
Nem volt rossz különben, de legközelebb jobban gyúrj a hihetőségre! :D
Elmondom, hogy mi történt valójában:
- Édesapád traktorozik ( egyébként nem értem miér fontos a szakmája )
- Nem gixert vitted el, hanem a rotációs kapát
- Ám azzal sem jutottál tovább a gané dombon túlra, mert ott megkotlott
- Erdőszélén laktok, ahol Robátkó az erdész, de ott él Rumcájsz is.
- Nem mersz odamenni a rotakapáért, mert Rumcájsz áll ott lesben a makkos pisztolyával. ( Hehe, itt gondoljon mindenki azt amit akar, tudom, hogy piszkos a fantáziátok :) )
Nem irigyellek, mert mint mondottam volt, Rumcájsz már vár téged...Ha bátyáddal mész akkor mindketten a makkos pisztoly áldozatai lesztek :)
Ha rámhallgatsz, vársz pár napot, akkor talán odébb áll, osztán' haza tudtok kecmeregni a rotakapával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!