Mennyivel nyújt nagyobb élvezetet egy bmw 335i mint egy 328i?
Probald ki mindkettot aztan megtudod. Igazabol egyik sem elmenyauto, nem az elvezetrol szolnak.
" 328 ast allitolag 300 loerore is fel lehet húzni különösebb probléma nélkül."
Ez viszont biztosan nem igaz. Meg aztan akkor is csak 4hengeres marad, a 335i legnagyobb elonye a sorhat miatti presztizs.
Azt gondoltam válaszolni fogok a kérdésre, de miután elolvastam a leírást is, hát inkább nem mondok semmit. Azaz mégiscsak, mert nem bírom magamban tartani. A 28i motorja már szériában is gyenge konstrukció. Az Auto Bild szétszedett egy motort 100E km után, az eredmény fura kopás a hengerfalon és repedések a hengerfejben a gyertyanyílás körül. Ennek ellenére nem húzták le a sárga földig mert semmi tünetet nem okoztak ezek a dolgok. Hát, lelkük rajta. Inkább egy nem tuningolt 335i. Eleve erősebb, szebb a hangja és simábban jár.
" A 28i motorja már szériában is gyenge konstrukció."
Ez viszont hulyeseg.
"Az Auto Bild szétszedett egy motort 100E km után, az eredmény fura kopás a hengerfalon és repedések a hengerfejben a gyertyanyílás körül"
Az nem kopas volt hanem elszinezodes, a repedesek meg felsziniek, semmit nem okoznak, 500e kilometer utan is pont ugyanugy fognak kinezni.
Hogy melyik milyen megbizható azt nem tudom.
De ha egy 318-ból ülsz egy 328-ba, olyan lesz, mintha egy F1-es autóba ülnél át, viszont ha a 335-ből átülsz a 328-ba, csak lomhaságot érzel majd (persze a 335-höz képest).
A hat henger az hat henger, no. Azt nem lehet űberelni. :)
Már csak a dorombolása miatt is megéri.
Erőteljesen ellenkeznék a fenti véleménnyel, miszerint nem való joyride-ra.
Már alapjáraton a hangja maga a gyönyör. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!