Motort olcsóbb fenntartani, és tényleg a pénztárca függvénye csak, hogy menyit költesz mocira, a típusok jók amiket írtál, ha ezeknél maradsz nagyon nem tudsz mellé nyúlni, kínait ne vegyél, és figyelj az alkatrész utánpótlásra, ha bemész egy motor szervizbe azonnal megmondják mit ne vegyél , melyiket kell sokat ,melyiket kevésbé szervizelni.
Sok sikert és jó motorozást.
2014. dec. 17. 11:44
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Lehet először kocsit veszek, de tervbe van a motor is. Januárba el is kezdem az A2 jogsit. :)
2014. dec. 17. 11:48
3/8 anonim válasza:
A 125-ös motort olcsóbb fenntartani mint egy autót. De egy 1000-es motort már drágább fenntartani...
2014. dec. 17. 15:15
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt sejtettem hogy mondjuk egy ezres Suzuki GSXR kicsit drágább. :D
De köszi a választ amúgy! :)
2014. dec. 18. 10:35
5/8 anonim válasza:
Az nem olyan biztos hogy egy 125-ös motort könnyebb fenntartani. Egy kétütemű motor, ami fel van húzva, elég drága dolog, viszont megy mint a golyó. Benzin+olaj+felújítás 10.000 km-ként stb. Bár, attól is függ, hogyan használod. Én bolondja vagyok a motornak, csúcsra van húzva a sajátom. Ősszel jön a felujítás ideje, vagyis csak az egyik fele, október végén a blokk utnak indul Torinóba felújításra, ami december elején ér vissza DHL-el hozzám. Februárban elkezdődik a felújítás második része, a blokk visszakerül a vázba, idehaza kicseréltetem a többi kopó alkatrészt és kész is van. Ez így egyben elég drága, de amig fater fizeti addig nincs probléma.
2015. márc. 1. 17:19
6/8 A kérdező kommentje:
Az igen. :D Hát nekem nem fater fizeti szerencsére. Van munkám amiből fenn tudom tartani a kocsimat és egy robogót is. :)
2015. márc. 3. 21:26
7/8 anonim válasza:
gondolom te már jársz suliba. Én még diák vagyok, ha már dolgozni fogok, akkor nem fater fogja fizetni a hobbijaimat, bár addigra meg már kinövök a 2T világából és a 4T már olcsóbb fenntartású dolog.
2015. márc. 4. 07:27
8/8 A kérdező kommentje:
Ja értelek. Persze, én már nem járok. Egyébként épp tegnap néztem hogy mennyibe fájna egy 500 ccm-es Kawát fenntartani és meglepően olcsó. Maga a motor ELVILEG elmegy 5-6 literből (túramotorról beszélünk), az átírás +biztosítás meg durván 50 ropi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!