Milyen kocsid lenne, ha bármilyen lehetne? Milyet vezetnél úgy szívesen a mindennapokban?
Figyelt kérdés
Előre is köszi :)2014. dec. 16. 17:59
11/21 anonim válasza:
Magyarországra drága autó? Minek? A sok nyomorék meg irigy kutya úgy is meghúzná, vagy összetörné. Azokról a híresen "jó" utakról már nem is beszélve. Jó ide nekem a Suzuki is. Ha a pénz nem számítana, akkor már inkább egy helikoptert vennék. De ha feltétlen az autóknál kell maradni, akkor vagy egy Chevrolet Corvette, vagy egy Aston Martin lenne a befutó.
12/21 anonim válasza:
Hófehér Chevrolet Cruze vagy Nissan Navarra
13/21 anonim válasza:
Ha barmilyen lehetne?
Hetkoznapra F10 M5, csaladi kirandulasra, nyaralni menni X5, hetvegere versenypalyazni egy Porsche 911 GT3 Cup, utcara meg egy McLaren P1.
15/21 anonim válasza:
Hummer h1 azt nem huzzák meg nefélj amilyen erős az más autót horpadás nélkül összetör. ;)
16/21 petizacc válasza:
Egyébként mi a f_sznak kell lepontozni ezeket a válaszokat?
Az se mindegy nektek, hogy ki milyen autót szeretne?!
Tudtam, hogy tele van majommal ez az oldal, de hogy ennyivel...
17/21 anonim válasza:
Egyértelműen Mustang shelby gt 500 kr azzal lehet tolni
18/21 anonim válasza:
petizaccnak igaza van. Véleményt keres a kérdező, kinek mi tetszik.
Azért pontozod le, mert neki a Bentley az álma nem a Hummer? Ezáltal rontva a válaszadó minőségének rátáját?
Hát gratulálok faaszfejek.
19/21 anonim válasza:
14-es mustang shelby gt500 vagy Dodge charger,challenger Hellcat
20/21 anonim válasza:
19-es: Pacsi! Nekem is ez a 3 a best. Meg még a Chevrolet Camaro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!