Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 125cc Motort vegyek?...

Milyen 125cc Motort vegyek? Mi éri meg a legjobban? Bármilyen jöhet, mennyen jól! Küldjetek párat tapasztalatok szerint vagy nélkül!

Figyelt kérdés
Iskolába szeretnék vele ,menni de aktivan is használnám...full krtossz azért ne legyen ... Küldjetek ,mert keresgélek 1 ideje de nem tudom mi is éri meg.... kb 650 em van rá!

2014. okt. 31. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Honda cbr 125, Gilera runner 125 4t(robogó de praktikus és esztétikus) kicsit ha beszűkítenéd a kört akkor egyszerübb lenne
2014. okt. 31. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
gyorsulási motrok,esetleg túra ami kellene :D
2014. okt. 31. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Én habozás nélkül Honda CBF 125-öt vennék, nem bíbelődnék a vizes CBR-rel és a hosszabb távon igen csak kényelmetlen üléspozíciójával.

Ráadásul újonnan megvehetnéd.

2014. okt. 31. 23:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi ..és a Yamaha R125? elég jól néz ki ,csak nemtudom ,hogy vannak e problémái..
2014. nov. 1. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Hasonlít, mint a CBR üléspozíciójára és menettulajdonságaira, csak más köntösben van tálalva.

Legjobban CBF éri meg, utána CBR, YZF, de ott van a Duke és legvégül az RS. Ha olcsóbban akarsz kijönni CBF, ha van pénz Duke, ha sok időd is van mellé akkor RS.

2014. nov. 1. 21:49
 6/8 A kérdező kommentje:
És az Rs re mennyivel kellene többet költenem mint a többire?Nagyon szép és az is tetszik benne ,hogy gyors ..... de a hangja :(
2014. nov. 1. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokkal igényesebb, többet kell szerelni és többet van szerelőnél. Nem ajánlom. A 2 ütem hangja sokaknak nem tetszik, nekem személy szerint bejön. Inkább hagyd, mert ezeket előszeretetten gyilkolják és használtan nem egy életbiztosítás egyik sem.
2014. nov. 2. 20:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :D ,nekem olyan vékony a hangja .....
2014. nov. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!