Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg gáz ha még soha nem...

Tényleg gáz ha még soha nem ültem drága luxusautóban?

Figyelt kérdés

Barátaimmal szóba került hogy kinek mi a nagy vágya. Mondtam hogy egyszer beülni egy Porsche Panamerába. Szóba került hogy ki milyen autóban ült, próbált ki. A legjobb autó amiben ültem vagy közelről láttam életemben egy Skoda Octavia (2010) volt. Nekem egy 1999-es Peugeot 206-m van. Mások mondták hogy ültek már 3, 5, 7, X BMW-ben, M-es modellekben, E Mercedesben, Audi 3, 4, 6, 8-ban, sportmodellekben. Csodálkoztak hogy én még közelről sem láttam ilyeneket. De ez az igazság, nincsenek gazdag ismerőseim, nekem nagy szám lenne anyósülésbe is beülni egy ilyen kocsiban.

Kb. szánalmasnak gondoltak emiatt, mert szerintük ezek nem elérhetetlen dolgok az életben. Szerintem meg nem sok embernek adatik meg hogy ilyeneket vezessen.

Ti hogy vagytok ezzel?

2014. dec. 16. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Egyebkent a hivatalos kategorizalas szerint ezek nem luxusautok, ez a premiumkategoria.

A Rolls-Royce, Bentley, Aston Martin, Bugatti, Ferrari a luxusauto.

2014. dec. 16. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Hatalmas nagy gáz! Nem is értem hogy lehet így élni...

Istenem... hány évesek vagytok? Irigyellek, hogy ez a legnagyobb gondod az életben!

2014. dec. 16. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem, inkább normális, mert azt jelenti, hogy átlagos, tisztességes ismerőseid vannak.

Nekem volt már alkalmam vezetni is ilyen autókat, de megmondom őszintén, hogy azért, mert van néhány kétes ismerősöm, haverem, és ők adták. Nem nézem a drágaautósokat maffiozóknak, de sajnos 10-ből 9 nem tiszta pénzből vette az autót.

2014. dec. 16. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!