Tényleg gáz ha még soha nem ültem drága luxusautóban?
Barátaimmal szóba került hogy kinek mi a nagy vágya. Mondtam hogy egyszer beülni egy Porsche Panamerába. Szóba került hogy ki milyen autóban ült, próbált ki. A legjobb autó amiben ültem vagy közelről láttam életemben egy Skoda Octavia (2010) volt. Nekem egy 1999-es Peugeot 206-m van. Mások mondták hogy ültek már 3, 5, 7, X BMW-ben, M-es modellekben, E Mercedesben, Audi 3, 4, 6, 8-ban, sportmodellekben. Csodálkoztak hogy én még közelről sem láttam ilyeneket. De ez az igazság, nincsenek gazdag ismerőseim, nekem nagy szám lenne anyósülésbe is beülni egy ilyen kocsiban.
Kb. szánalmasnak gondoltak emiatt, mert szerintük ezek nem elérhetetlen dolgok az életben. Szerintem meg nem sok embernek adatik meg hogy ilyeneket vezessen.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ez csak annyit jelent hogy nemigen forogsz ilyen korokben.
Miert lenne mar gaz?
Amugy azok is csak autok, penzert megveheto targyak, amit ugyanugy megszokik es megun az ember mint egy Pug 206-ot.
az élet nagy problémai.
egyébként nem hiszem el hogy octavia volt a legjobb autó amit láttál közelről mikor egymást érik az audik,bmw-k a városokban.
én borsod megyei vagyok,faluban lakom de még itt is sokszor jön velem szembe x5,x6 láttam már párszor s6,s7,a8 at is,nem rég egy aston martinra hasonlító acura jött velem szembe,kettő nissan gtr is szokott itt szaladgálni,subaru,8as lancer.
a városban többször láttam már gallardot,egyszer murcielagot,ferrari f430,f430 spidert traileren,audi r8,porscheék,M-es bmw-k.aston martin,300c,hummer H2-H3,escalede,mustang,új fajta camaro,bentley continental gt stb stb lehetne sorolni miket lát az ember az utakon szóval kétlem hogy octavia volt a legjobb amit láttál.
egyébként meg menj el tuning rendezvényekre ott általában vannak luxus autók,szuper sport autók.
én ilyen helyen ültem be audi r8 ba pl.
Nem gáz. Én ültem luxusautóban meg drága autóban de mindegyik volt új.
Volt 1-2 éves BMW 6, kb 6-7 éves Mercedes E class, 15 éves Mersedes E class. Volkswagen Tuareg, ez nem tudom mennyi idős lehetett, szerintem 5-8 éves. Pár éves Audi A3 s-line ha ez is luxusautónak számít, de ennyi erővel pár éves Passat is lehet luxusautó amiben ültem. A maga korában 6 éves Audi A4, ez most már van vagy 15 éves autó.
Viszont ezek közül egyiket se vezettem.
Igen, borzasztó ciki! Nem is értem, hogy lehetnek ilyen emberek a világon..
Istenem......
Városban láttam már én is ilyen kocsikat, csak közelről nem. Nem tudom milyen lehet mondjuk a bőrülés, valódi bőrkormány, milyen kényelmesek valójában, stb. Meg hogy milyen erős egy ilyen kocsi érzésre, tényleg ad e valami pluszt amiért megveszik. Pofátlanságnak érezném odamenni egy parkoló autóhoz bekukucskálni az ablakon (különben is a totalcar tele van képekkel).
Szerintem is gáz hogy emiatt fikáznak engem. Én ezt nem érzem kínosnak vagy bármi.
Ez az autós rendezvény jó ötlet, még nem voltam ilyenen soha. El fogok menni, hátha közelebbről megnézhetek egy ilyen gépet.
"tényleg ad e valami pluszt amiért megveszik."
Persze. Csak az a kerdes hogy neked meger-e annyit amennyiert ezt a pluszt adjak.
Amugy attol meg nem fogod teljesen megerteni hogy mi a jo ezekben az autokban ha allo helyzetben beleulsz, de meg akkor sem igazan ha visznek vele.
Hasznalni kell nehany ezer kilometeren keresztul. Ha utana visszaulsz a 206-osodba, akkor fogod megerteni. Az egy nagyon lelombozo elmeny tud lenni :)
En a munkambol kifolyolag sok ilyen autot vezetek/hasznalok, foleg M-es BMWket, de kerul neha Porsche, Mercedes, Audi is, Panamera Turbo S-t is vezettem mar, tenyleg jo auto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!