Lupo 3l vagy smart fourtwo 0.8 cdi?
A lupo valamiért csak 540eft 150ekm
A smart 600eft 200ekm
Nem kell fújogni, hölgy tulajdonosa lesz, melyik lenne a jobb?
a lupo bizony többet eszik, mint 3 liter, de ennek ellenére jó autó..
a smart sem rossz, szerintem baromi könnyen kezelhető, jól vezethető a méretei miatt. én ezt venném, bár előtte a motorját tesztelném. nyolcszáz köbcentivel kétszázezer, az igen szép teljesítmény.
mindenesetre könnyebb bármit is javítani rajta.(ha szükséges)..és kényelmes.
Nem igazán értem, hogy egy alapvetően városi közlekedésre gyártott mopedautót miért kell dízelmotorral gyártani.
A Lupo egy kis autó, de szélesebb körben használható, nem csak városi cirkálónak alkalmas, a Smart meg csak egy kétszemélyes bevásárlókocsi, azzal autópályára merészkedni merész.
A két említett példány közül Lupo. Kevesebb km, olcsóbb, nem automata, nem MB áron kínálják az alkatrészeket
A nevéből eredő 3 literes fogyasztást csak nagyon ideális körülmények között lehet elérni.
Egyiket sem venném meg magamnak, sem családtagnak.
Egyik sem.
A Lupo 3L azért tud ilyen takarékos lenni mert elég bonyolult technikát pakoltak bele, amihez ha egy hozzá nem értő nyúl akkor kuka az autó.
A Smart meg egy túlárazott bevásárlókocsi, megbízhatatlan motorral és a méretéhez képest sokat fogyaszt.
Ha mindenképp ilyen törpeautó kell, akkor inkább egy Ford Ka, ha nem rozsdásodik akkor még sokáig jó lehet.
smart problémás.
Lupoban ha minden igaz egy pdtdi motor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!