Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lupo 3l vagy smart fourtwo...

Lupo 3l vagy smart fourtwo 0.8 cdi?

Figyelt kérdés

A lupo valamiért csak 540eft 150ekm

A smart 600eft 200ekm

Nem kell fújogni, hölgy tulajdonosa lesz, melyik lenne a jobb?

2014. dec. 16. 04:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

a lupo bizony többet eszik, mint 3 liter, de ennek ellenére jó autó..

a smart sem rossz, szerintem baromi könnyen kezelhető, jól vezethető a méretei miatt. én ezt venném, bár előtte a motorját tesztelném. nyolcszáz köbcentivel kétszázezer, az igen szép teljesítmény.

mindenesetre könnyebb bármit is javítani rajta.(ha szükséges)..és kényelmes.

2014. dec. 16. 05:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Lupo klasszisokkal jobb. A Smart, egy vicc kategória. Mondjuk vezetni nagyon könnyű, nagyjából olyan mintha egy vidámparkból elszabadult dodgem-ben ülnél.
2014. dec. 16. 06:06
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
Lupo, de ilyen kis sz*rt még nőnek se vennék. Legalább egy Polo-t
2014. dec. 16. 08:29
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
-nekünk volt Luponk,abban elől nagyobb a hely mint a Poloban,kb akkora tér van mint a Golfban ,(golfunk is volt)
2014. dec. 16. 08:38
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
ó persze,jó hogy nem már akkora hely van a lupóban,mint egy phaeton-ban...
2014. dec. 16. 10:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy egy alapvetően városi közlekedésre gyártott mopedautót miért kell dízelmotorral gyártani.

A Lupo egy kis autó, de szélesebb körben használható, nem csak városi cirkálónak alkalmas, a Smart meg csak egy kétszemélyes bevásárlókocsi, azzal autópályára merészkedni merész.

2014. dec. 16. 10:39
 7/13 Dörmögő ***** válasza:
Simán elhihető hogy a Lupoban nagy elöl a hely. Az én véleményem szerint ezek csak nevükben 5 személyes autók. Igaz én csak matizban ültem, de elöl meglepően sok hely van benne, gondolom a hátsó lábtér hátrányára. Inkább 2 embernek kényelmesek ezek az autók igazán.
2014. dec. 16. 11:24
 8/13 anonim ***** válasza:

A két említett példány közül Lupo. Kevesebb km, olcsóbb, nem automata, nem MB áron kínálják az alkatrészeket

A nevéből eredő 3 literes fogyasztást csak nagyon ideális körülmények között lehet elérni.

Egyiket sem venném meg magamnak, sem családtagnak.

2014. dec. 16. 12:02
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

Egyik sem.

A Lupo 3L azért tud ilyen takarékos lenni mert elég bonyolult technikát pakoltak bele, amihez ha egy hozzá nem értő nyúl akkor kuka az autó.

A Smart meg egy túlárazott bevásárlókocsi, megbízhatatlan motorral és a méretéhez képest sokat fogyaszt.

Ha mindenképp ilyen törpeautó kell, akkor inkább egy Ford Ka, ha nem rozsdásodik akkor még sokáig jó lehet.

2014. dec. 16. 12:19
 10/13 anonim ***** válasza:

smart problémás.

Lupoban ha minden igaz egy pdtdi motor van.

2014. dec. 16. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!