Az autó menet közben leáll szerintetek mi lehet az oka? van benzin benne, a szervizbe nem találnak semmi hibát köszi a segítséget
" tudod szőke vagyok"
No meg bizonyára ügyfélszolgálatos is, mert egyenesen nem tudsz válaszolni a feltett kérdésekre, csak sértődsz!
Banyek, menj el egy jósnőhöz, az való neked, az majd megmondja mi a hiba!
megyek es egyszeruen csak leall nem dadog nem csinal semmi extrat par perc mulva ujra indithato
nem sertodtem kedves nevtelen csak ha nem tudsz segiteni akkor ne faraszd magad tippeket kertem csak hogy meg mit kellene megnezni ha a szakszerviz sem talal semmit ja es nincs ekezetem mielott ez lesz a kovetkezo problema
Szerintem első körben küld el a szervizt az anyjába. Ha egy autó menet közben leáll, az már elég komoly, és bár sok oka lehet, de ezek jól diagnosztizálhatóak..nem olyan, mint egy nyikorgás, ami millió alkatrészből jöhet.
Ha egy autó menet közben leáll, az azt jelenti, hogy vagy 1, egyáltalán nem kap üzemanyagot 2, egyáltalán nem kap szikrát. A gyújtással viszonylag egyszerűbb, ha mind a 4 hengerben kihagy egyszerre, akkor az 90%-kal trafó (főleg, ha ezt csak melegen csinálja), vagy esetleg elosztó, bár meglepődnék, de bármi lehetséges.
Az üzemanyagrendszer már problémásabb, mivel nem írtál típust, így azt se lehet tudni, hogy egyáltalán központi/hengerenkénti befecskendezéses, milyen gyártó gyártja a rendszert stb. Szóval ez olyan diagnosztikai dolog, szépen sorba kell venni a benzin útját, kb. a tanktól kezdve, bár vannak tételek, amik a nem valószínű kategóriába tartoznak (pl: hengerenkénti befecskendezésnél kizárt, hogy az injektor).
Láthatod, hogy mivel ezer dolog lehet, így a távolból senki sem fogja megmondani. Vidd el egy normális szerelőhöz.
Utolsó válaszoló, jó a válasz, csak sajnos még azt sem tudjuk, hogy gázolajjal, vagy benzinnel, esetleg pálinkával megy az autója, mert még azt sem sikerült kinyögnie. Tehát lehet hogy még gyújtás sincs benne.
Egyébként nem tudom miért lenne előrébb, ha meg tudnánk mondani a hibát, mert akkor is el kellene vigye szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!