Automata váltóval, ha rálépek a gázra és kipörög a kerék, akár száraz úton akár nem, ez nem tesz gondot neki? pl. a váltónak vagy valami másnak?
Persze olyat nem csinálok, hogy fék gáz egyszerre, csak néha hogy rálépek egy kicsit erősen a gázra, és érzem ahogy kipörög a kerék :)
általában nedves úton csinálom, szárazon nem igazán, szóval ez annyira nem gond neki nem? kipörög a kerék, a motor erőssége miatt, de nem kínzom.
Cicamica, meddig akarsz még a témán rugózni?
Ma már volt egy kérdésed ugyanilyen témában, vetítettél egy kicsit hogy édi-bédi ügyi módon tudtál gumit füstölni.
Ne kérdezd meg ugyanazt még egyszer másképp, szerintem.
Ott is kamugyanús voltál... ez is csak önfényezésnek tűnik.
h http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__638..
Nem keversz te össze valakivel? mégis miből vagy honnan gondolod te azt hogy azt én írtam ki?
mi retardált emberek vannak te jó isten
jó kérdés..
a mostani autóm még bírja, pedig soxor előfordul, hogy lámpánál padló, a kerék kipörög a nedvesebb úton, aztán némi szárazat kap, akkor megfogja..ezzel jár, gondolom a gyár ezt bekalkulálta...
szárazon is kipörög állóhelyből, de nem szadizom, ha nem muszáj...
mellesleg egy csajszival tévesztenek téged össze, aki driftelni akar valami régi rommal..ne szívd fel a vizet feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!