Szoktatok turkálni "fikázni" az orrotokban? Őszinte válaszokat kérek és kort és nem-et is írjatok légyszi!
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 17:36
2/12 anonim válasza:
28/F
Itt az anonymitas leple alatt be merem vallani. IGEN!
Barmennyire is uriembernek tart a környezetem, van, amit egyszerüen nem lehet kifujni. Nagyon meglepödnek, ha lenne olyan ember, aki sosem csinalja.
3/12 anonim válasza:
Te igy szexelsz? (Esetleg szerelmeskedsz?) KATEGORIA!!!
5/12 anonim válasza:
Mindenki szokott, aki nem vallja be, az is. :) 15 vagyok
6/12 anonim válasza:
Csak ha egyedül vagyok és senki nem lát, és zsepivel. Néha be tud száradni nagyon zavaró módon, muszály kiszednem, mert idegesít. De szerintem sokan így vannak vele. Aki azt mondja nem, az hazudik. Ez minden embert érint :D. 20/F
7/12 anonim válasza:
Én ja. Van ami nem jön ki sehogyan sem. Persze csak füriben, ahol senki nem látja, kezet mosok és kész. Nyilván nem kedvtelésből csinálom.
De 100%, hogy mások is, csak senki nem egymás előtt áll neki.
21L
8/12 A kérdező kommentje:
MIért a szexhez tettem fel a kérdést? Azért mert korábban az egészségnél volt és alig válaszoltak. Köszönöm az eddigi válaszokat! Szeretünk titeket fikázós lányok és fiúk :D
2013. febr. 8. 18:23
9/12 anonim válasza:
fürdéskor ja, és utálom ha valaki mások előtt csinálja :s
10/12 anonim válasza:
illetve zuhanyzáskor, nem a kádban!! :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!