Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet az, hogy 5 éve még...

Hogy lehet az, hogy 5 éve még egy Suzuki Samurai rendszáma volt az én Swift rendszámom? Többi lent

Figyelt kérdés
Megnéztem a [link] -n, hogy mégis hol csinálták a swiftemnek régebben a zöldkártyát.. úgy értem, hogy hova valósi volt az autó... az autóm egy Suzuki Swift 1.3 GLX (2000) erre az jött ki, hogy Suzuki Samurai (2000) és 2009-ben még ez volt, mikor kiváltották rá a zöldkártyát.. Ez hogy lehetséges? Lopott rendszámú lenne az autóm? Egyébként 2 hete vettem kereskedéstől, minden papírt megkaptam...

2014. dec. 15. 06:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ez elég gyanús, elvileg ugye a rendszámok növekednek sorban ahogy kiadják sorban. Érdemes lenne utánanézni, mi ez.
2014. dec. 15. 07:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Mitakarsz,az én autóm benne sincs az adatbázisban xD
2014. dec. 15. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a **csába, nyilván a magyar adminisztrációs rendszer egyik anomáliájáról van szó.
2014. dec. 15. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem kell az új tip rendszámot kiváltani, akkor egy olyan régi rendszámot kapsz, amit nem használnak már. Gyakran lehet látni kb 10 éves autón "E" kezdőbetűs rendszámot. Pedig ezek anno a Ladákon futottak
2014. dec. 15. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:
az eredetvizsgát te csináltad vagy a kereskedő? ha te és nem szóltak ott semmit, akkor minden okés. ha a kereskedő és netán valami galiba van, akkor könnyen le tudja zsírozni és elsimítani a dolgokat. amúgy én nem foglalkoznék vele.
2014. dec. 15. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Pontatlan adatbázis, ne foglalkozz vele.

[link]

2014. dec. 15. 10:56
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2014. dec. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!