Vélemények Renault Laguna 2röl?
Én most offolok, mert nekem nem volt, de egy haveromnak volt. Ő csak sz0pik vele :D
Ahogy sokan mások is. A Laguna II-t érdemesebb kihagyni, az elődje és az utódja is sokkal jobb volt ( főleg az utód Laguna III ).
Ne évjáratot akarj venni, inkább a rendelkezésre álló keretet add meg, így könnyebben fogsz választ adni. Sokszor a kor és az állapot nincs összhangban, és utóbbi fontosabb.
Mondhatnám hogy vegyél egy 2005-ös BMW 740d-t, mivel a kritériumoknak megfelel, más kérdés hogy aligha lenne rá pénzed.
Az én haverom is vett 1et de a vételár felét már ráköltötte.(1,1milka volt) és még mindig van mit csinálni(cserélni) rajta
2.2 Diesel. Utólag derült ki, hogy céges autó volt, de ettől függetlenül nem ilyennel járnak expedícióra az északi sarkra(talán nem véletlenül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!