Mivel vezethetek moped autót?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy most vezethető e mopedautó segédmotoros kerékpár jogsival-e, elvileg 2013-tol változott valami, illetve ha nem akkor hova tartozik kategória?2014. dec. 11. 22:53
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
amit az utolsó be linkelt az már egy régi kérdés 2011 es szabályra hivatkoztak, 2014 van , a jelenlegi érdekelne. Elhiszem hogy nagyon jó fejek akartok lenni a poénokkal de légyszi a kérdésre válaszoljatok. köszi
2014. dec. 12. 10:15
7/8 anonim válasza:
Amit az utolsó belinkelt (csak így póriasan egybe írva) 4 napos kérdés, azóta nem sok minden változott. Mellesleg van nevem is, nem bonyolult rendesen megszólítani!
Egyébként a 326/2011-es jogszabályt, ami jelenleg is érvényben van, magad is megtalálod, és már csak értelmezned kell az ott leírtakat, ha tudod!
8/8 anonim válasza:
No meg egyébként le is írtam pár dolgot a linkelt kérdésre adott válaszomban, csak lusta voltam másolni, reménykedtem, hogy a szövegértésed eléri egy elsős kisgyerek szintjét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!