Milyen alternatív traffipax elleni módszereket ismertek?
"ez valóban működik és nem csak egy fake videó"
Mintha pár helyen már elemezgették volna, hogy ez bizony fake.
Ha már egyáltalán nem akarod betartani a sebességhatárokat, akkor autózz a trafipaxx határ alatt... Vagy vezess inkább áramot :D
Az én alternatív megoldásom a trafi méréshatár alatti autózás. Próbáld ki, biztos a siker!
Rendszámhoz nehogy hozzányúlj! Nagyon komoly jogi következményei lehetnek. Olvass utána, nemrég lekapcsoltak két motorost, mert felhajtották a rendszámot. Másikat meg azért, mert fekete szigetelő szalaggal átírta a számot.
Mint írták, autózz a büntetéshatár alatt. Ritkán állítanak meg, manapság már csak küldik a csekket, így elég utánanézni hogy mettől kapod a 30as csekket.
Emellett nagy segítség a Traffi Hunter nevű alkalmazás is!
Láttam az orosz videót, hallottam fémszálas rendszámtábla előtti plexiről is, de ilyenekkel nem merek próbálkozni.
Árulnak olyan rendszámtáblatartót, ami gombnyomásra megfordul/bemegy a lökös alá, stb. Ez sem rossz, de én egy parkolóradarral is kibékülnék, ami "véletlenül" zavarja a traffipaxot 8 másodpercig, majd kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!