Autókereskedésben vettem autót még nyáron,1 év a garancia?
Figyelt kérdés
Olvasgatom a szerződést, de nem tudok rájönni egyértelműen, hogy ebben az esetben is ingyen javítanak-e? Akkor megvettük a kocsit, de az ülésfűtést nem próbáltuk ki, hogy működik-e, most, hogy itt a hideg jól jönne, de nem működik, viszont nem akarok fölös kilométereket futni, hogy aztán visszaküldjenek vele, mert erre nem terjed ki a dolog. Tehát kérdésem az, hogy ha 1 év jótállás van a kocsira, akkor az csak ilyen motorhibákra vonatkozik, vagy bármire? Egy zárcsere már volt benne, akkor se mentem vele vissza, bár így visszagondolva jobb lett volna... :D2014. dec. 8. 12:41
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes emberek válaszát, szerintem az ablakmosós hülyegyerek és társai se nagyon örülnének legalább 20ezer forintos javítási költségeknek, de ezt inkább hagyjuk is. használt autóról van szó valóban, de mint látjátok, van rá ez esetben is garancia. közben beszéltem velük, megoldódott a gondom, tehát a normális embereknek köszönöm.
2014. dec. 10. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!